Pestra izbira delovne obleke v podjetju Trgos


V podjetju Trgos vam ponujamo široko izbiro delovne obleke. Cene delovne obleke so ugodne, kakovost pa je visoka. Delovna obleka je izdelana in trpežnih in trajnih materialov, ki delavca ščitijo pred praskami in odrgninami ter drugimi nevarnostmi, ki jim je pri delu izpostavljen.


Delovne oblekeDelovna obleka je kvalitetna in trpežna


Delovne obleke so kvalitetne in trpežne. Ker so natančno izdelane se lahko pohvalijo tudi z dolgo življenjsko dobo. Izbirate lahko med različno zaščitno delovno obleko; odločite se lahko za nakup podloženega delovnega kombinezona, zaščitnih rokavic, očal in druge obleke, ki jo pri delo potrebujete. Cena delovne obleke je ugodna, kakovost pa visoka


Med delovno obleko vam ponujamo tudi pestro izbiro delovnih kombinezonov


Delovni obleke - kombinezoni so izjemno funkcionalni. Pohvalijo se lahko z velikim številom žepov, kamor lahko delavec spravi svoje potrebščine, kot so telefon ali ključi in denarnica. Tudi delovni kombinezoni so izdelani iz kvalitetnih in odpornih materialov, ki delavca med delom ščitijo.

PREVERITE TUDI DEŽNE HLAČE


Delovne obleke in kombinezoni so vam pri nas na voljo po ugodnih cenah


V podjetju Trgos pa vam zraven delovne obleke ponujamo tudi delovne čevlje po ugodni ceni. Oglejte si našo ponudbo na spletni straniin se prepričajte o ugodnih cenah delovne obleke in obutve ter se odločite za nakup. Ne spreglejte tudi izjemno kvalitetnega podloženega delavnega kombinezona, ki vam bo v zimskih mesecih prišel še kako prav.

delovne obleke kombinezoni


Vas zanima več o delovni obleki in obutvi? Obiščite nas v poslovalnici!


Za dodatna vprašanja o cenah delovnih kombinezonov in drugi obleki smo vam zmeraj na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti. Vseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko na lastne oči prepričate o visoki kvaliteti delavne obleke, kombinezonov in obutve, ki vam jo ponujamo pri nas.