Delovne hlače za različne poklice in posebne dežne hlače


Delovne hlače se običajno že na prvi pogled razlikujejo od klasičnih hlač. V večini primerov so to namreč hlače z naramnicami, ki so zelo praktične, saj vam ni treba skrbeti, da bi med opravljanjem zahtevnih del zdrsnile s svojega mesta. Delovne hlače z naramnicami tako omogočajo udobje in nemoteno delo, tudi če vas čakajo zelo zahtevne naloge, pri večini del pa je prav tako izjemno praktično, da so delovne hlače, ki jih nosite, opremljene z žepi. Osnovne pripomočke, ki jih potrebujete pri delu, boste imeli tako vedno pri roki.


Delovne hlače naj bodo prilagojene naravi vašega dela delovne hlače cena


Poleg samega dizajna pa je za delovne hlače izjemno pomemben tudi material, iz katerega so izdelane, v določenih primerih pa celo barve, kadar gre za odsevna oblačila, ki morajo zagotavljati čim boljšo vidljivost (pri tem vam lahko pomaga tudi ustrezen opozorilni trak). Izbira ustreznega materiala je odvisna od dela, ki ga opravljate. Če ste pogosto izpostavljeni vetrovnim razmeram ali mrazu, boste zagotovo izbrali drugačna delovna oblačila kot v primeru izpostavljenosti ekstremni vročini. Zagotavljanje ustreznih delovnih oblačil je sicer načeloma naloga delodajalcev; če imate občutek, da vam oblačila, ki so na voljo, ne nudijo ustrezne zaščite, je vsekakor smiselno, da delodajalca na to opozorite, saj ste lahko sicer izpostavljeni povečanemu tveganju za poškodbe in zdravstvene težave.

VEČ O DELOVNIH HLAČAH SI PREBERITE TUKAJ


Niso vsake delovne hlače tudi dežne hlače

gozdarske delovne hlačePri določenih poklicih je nujno, da so vam na voljo tudi kakovostne dežne hlače, izdelane iz nepremočljivih materialov. Še posebej dobro se obnesejo dežne hlače iz poliuretana, ki nudijo tudi zaščito pred vetrom, obenem pa so odporne na olja in naftne derivate. Omenjene dežne hlače boste našli tudi v ponudbi našega podjetja Trgos, kjer vas čakajo raznovrstna delovna oblačila. Cena, ki vam jo lahko ponudimo, je zelo ugodna, zaradi stalne zaloge večjih količin delovnih oblačil in druge opreme za zaščito pri delu pa je dobavni čas za vse izdelke izjemno kratek.