Opozorilni trak - cena zanemarljiva v primerjavi s koristmi

Opozorilni trak je običajno izdelan v značilni belo-rdeči barvni kombinaciji, ki poskrbi za optimalno vidljivost tudi v manj ugodnih razmerah. Prav dobra vidljivost pa je tista, ki lahko prepreči številne nesreče, tudi z usodnimi posledicami, zato nikakor ne smete pozabiti na opozorilni trak. Cena opozorilnega traku je praktično zanemarljiv strošek, če ga primerjate s ceno drugih delovnih pripomočkov, a njegov vpliv na varnost pri delu je po drugi strani izjemno velik.

VEČ O OPOZORILNEM TRAKU NA SPLETNI STRANI TRGOS, BLED


Opozorilni trak in varnostna oblačila nepogrešljiva pri delu na cesti


PVC opozorilni trak pa je kljub pomembnosti le en del »dvojice«, ko govorimo o zagotavljanju optimalne varnosti pri delu na cesti in v manj ugodnih pogojih, kar zadeva vidnost delavcev. Drugi, prav tako nepogrešljivi del pa seveda predstavljajo odsevna oblačila, torej delovne hlače in vrhnji del v hitro opaznih barvah, predvsem v oranžni, in z odsevnimi trakovi. Varnostni predpisi glede dela na cesti so jasni in precej strogi, zato je smiselno investirati v kakovostna, dolgo obstojna delovna oblačila. Cena je sicer nekoliko višja kot pri opozorilnem traku, a ko so v igri človeška življenja, varčevanje odpade. Šele kombinacija vse razpoložljive opreme oziroma pripomočkov poskrbi za optimalno varnost delavcev, ki bi morala biti cilj vsakega delodajalca.

opozorilni trakopozorilni trak


Cena opozorilnega traku iz polietena pri nas še posebej ugodna


Poleg različnih zaščitnih delovnih oblačil, obutve in delovne opreme, kot so čelade, respiratorji, čepki, vizirji, zaščitna očala ipd., boste v ponudbi podjetja Trgos našli tudi PVC opozorilni trak. Cena omenjenega izdelka, ki je na voljo v standardnih dimenzijah, je pri nas zelo dostopna, kar velja tudi za ceno drugih izdelkov, ki so kompatibilni z evropskimi varnostnimi standardi glede osebne varovalne opreme. Tako že vse od leta 1990 svojim strankam, ki zajemajo več kot 500 podjetij (domačih in tujih), zagotavljamo najboljšo zaščito pri najrazličnejših delih.