Kakovostne delovne hlače (z naramnicami ali brez) po ugodni ceni


Delovne hlače so zagotovo najpogosteje uporabljen del zaščitne delovne obleke. Ne samo da ščitijo noge pred umazanijo in lažjimi poškodbami, hkrati pa z mnogimi funkcionalnimi žepi in zankami opravljajo tudi funkcijo delovnega pripomočka. Ker je varnost na delovnem mestu na prvem mestu, so kakovostne, udobne in funkcionalne delovne hlače (z naramnicami ali brez) obvezen del varovalne opreme. Brez ustrezne zaščite lahko pri različnih fizičnih opravilih na delovnem mestu ogrozite svoje zdravje. Zaščitna oprema in oblačila morajo biti izbrana preudarno. Svetujemo vam, da si priskrbite kar se da kakovostno in po možnosti preizkušeno opremo. Ključnega pomena za vašo izbiro je podatek, kako močno ste izpostavljeni neki nevarnosti in kako ogroženo je vaše zdravje. Paziti morate tudi na to, da vam bodo izbrane delovne hlače nudile čim večjo varnost in udobje, predvsem pa da izberete takšne, ki bodo zadostile varnostnim kriterijem. Prav tako vas delovne hlače ne smejo ovirati med delom ali ga kakorkoli ogrožati.
V trgovini Trgos so vam na voljo različne delovne hlače (z naramnicami ali brez), poleg delovnih hlač pa so na voljo jakne, kombinezoni, brezrokavniki in posebna delovna oblačila lastne blagovne znamke, kot so na primer dežne hlače. Pri nas dobite tudi vsa ostala delovna varovala, kot so varnostni pasovi, vrvi, sponke in podobno. Pred poškodbami na delu pa nas ne varuje samo zaščitna obleka, ampak tudi zaščitne čelade, maske, čepki za ušesa ali slušalke, zaščitna očala, rokavice in ustrezna delovna obutev. Tako kot vsa zaščitna delovna oblačila so tudi delovne hlače izdelane iz najkakovostnejših materialov, ki ohranjajo lep videz oblačil tudi ob intenzivni uporabi.

OGLEJTE SI CELOTNO PONUDBO DEŽNIH OBLAČIL

Delovne hlače z naramnicami poskrbijo za še več udobja

Hlače z naramnicamiNa voljo so delavske hlače iz 100-odstotnega bombaža, mešanice poliestra in bombaža in poliamida/klorovlakna. Ponudbo delovnih hlač pa dopolnjujejo tudi delovne hlače iz jeansa in Tyveka. Odločite se lahko za hlače z naramnicami ali brez njih. Udobne, elastične in nastavljive naramnice omogočajo prilagoditev vašim ramenom. V naši ponudbi boste našli tako delovne hlače z naramnicami, izdelane iz 100-odstotnega bombaža, kot tudi takšne, ki so izdelane iz mešanice bombaža (65%) in poliestra (35%). Tako prve kot druge imajo veliko funkcionalnih žepov. Poleg osnovnih dveh imajo na sredini velik žep z zadrgo in na prsih žep za mobilni telefon. Dva žepa se nahajata še na nogi - na desni tudi žep za meter, dva žepa pa še na hrbtni strani. Pri gležnju imajo hlače z naramnicami vrvice, nekatere pa tudi mošnjo za nakolenčnik. Tako kot delavske kratke hlače so tudi hlače z naramnicami na voljo v različnih velikostih in barvah, kombinirate pa jih lahko z različni delovnimi jaknami, bluzami ali plašči.


Delovne hlače za delo v gozdu

Delo v gozdu sodi med najnevarnejša dela, zato je tudi možnost poškodb pri delu večja. Ustrezna zaščitna oprema in oblačila bodo gozdarju zagotavljala maksimalno zaščito tako proti morebitnim škodljivim okoljskim dejavnikom kot tudi pred možnimi poškodbami pri delu. Še zlasti nevarno je delo z motorno žago. Urezninam so najbolj podvržene noge, sledijo jim roke in ostali deli telesa. Zato so zaščitne delovne hlače za gozdarje izdelane tako, da imajo varovalno plast sintetičnih vlaken, ki se ob stiku z verigo motorne žage zapletejo v pogonsko gred in tako onemogočijo njeno vrtenje. Tako kot vsa zaščitna oblčaila za gozdarje so tudi hlače za delo v gozdu izdelana iz sodobnih tehničnih materialov, ki dihajo, se hitro sušijo in uporabnika ščitijo pred zunanjimi vremenskimi vplivi. Izpostavljeni deli so dodatno okrepljeni, žepi so uporabno razmeščeni in imajo zadrge, s katerimi se odpirajo in zapirajo odprtine za zračenje. Hlače imajo tudi raztezne cone in odsevna mesta.

Poskrbite za svojo varnost in se odločite za kakovostne, varne in udobne delovne hlače z naramnicami. Vabljeni v našo spletno trgovino.

Delovne hlače