Delovna oblačila: cena gozdarskih in drugih oblačil zelo ugodna


Cena delovnih oblačil se zdi marsikomu - ne glede na delo, ki ga opravlja - previsoka, zato mnogi iščejo cenejše opcije. Pri tem se pojavlja vprašanje, kako kakovostna so sploh lahko zelo poceni delovna oblačila. Cena namreč marsikomu predstavlja ekvivalent kvalitete, v skladu s tem prepričanjem pa naj bi bilo dražje tudi boljše. Vendar pa stvari v resnici niso tako enostavne ...

VEČ O ZAŠČITNIH OBLAČILIH SI PREBERITE TUKAJ


Delovna oblačila: cena in kakovost nista nujno obratno sorazmerni


V interesu vsakega delavca je, da ima na voljo karseda kakovostna oziroma funkcionalna delovna oblačila. Cena pa pri tem ne igra tako pomembne vloge, kot ste si morda predstavljali. Seveda delovna oblačila niso nekaj, pri čemer bi bilo smiselno varčevati na račun kakovosti, saj imajo pogosto tudi varnostno funkcijo, odsevna oblačila oziroma dobro vidna delovna oblačila še posebej. Vendar pa tovrstno varčevanje niti ni potrebno, kar s svojo ponudbo uspešno dokazujemo v podjetju Trgos. Pri nas boste našli trpežno obutev, namenjeno različnim poklicem, in različna delovna oblačila in delavske hlače, cena pa je kljub vrhunski kvaliteti izdelkov zelo dostopna. Vsa naša ponudba ustreza najvišjim varnostnim standardom. Poleg delovnih oblačil, med katerimi lahko najdete tudi dobro vidna delovna oblačila, primerna za delo na cesti, vam ponujamo zaščitne rokavice, opremo za zaščito sluha, glave, dihal in oči, varnostne pasove ter dežna oblačila, pri nas pa boste našli tudi opozorilni trak.

delavske hlačedelovna oblačila cena


Gozdarska delovna oblačila morajo biti izbrana še posebej skrbno


Poleg vsega naštetega pa vam ponujamo tudi izjemno kvalitetna gozdarska delovna oblačila (cena je tudi v tem primeru zelo ugodna). Zavedamo se, da morajo gozdarska delovna oblačila, ki jih običajno sestavljajo delavske hlače in gozdarska bluza, zagotavljati optimalno zaščito, saj je delo na sečišču pogosto zelo nevarno, poleg tega pa poteka v različnih vremenskih okoliščinah. Naša gozdarska delovna oblačila in drugo nujno opreme za gozdarje tako odlikujeta precizna izdelava in uporaba materialov, ki so kos tudi najbolj ekstremnim pogojem.

Več o dobro vidnih zaščitnih oblačilih si preberite tukaj: http://www.trgos.si/si/izberite/zascitna-oblacila-g70.shtml