Dežne hlače - udobne in zelo praktične delovne hlače

Dežne hlače so nepogrešljiv kos opreme pri delu na prostem, ki zahteva pripravljenost na različne pogoje dela. Če boste znali predvideti potencialne težave in poskrbeti za ustrezne delovne obleke, torej delovne hlače in vrhnji del, bo delo kljub manj ugodnim razmeram potekalo nemoteno. Za to pa je nujna tudi ustrezna varovalna oprema, prilagojena naravi določenega dela (na primer varnostni pas pri delu na višini).

DELOVNA OBUTEV

Dežne hlače, primerne tudi za vetrovne pogoje

Če potrebujete resnično kakovostne oziroma trpežne dežne hlače, ki vas ne bodo pustile na cedilu niti ob močnejših padavinah, imamo v podjetju Trgos rešitev za vas. Dežne hlače, ki jih lahko kupite pri nas, so izdelane iz skrbno izbranih materialov, ki poskrbijo za popolno nepremočljivost. A ne le to, dežne hlače lahko brez skrbi oblečete tudi takrat, ko so napovedani močni vetrovi. Na voljo so tudi posebna dobro vidna delovna oblačila, primerna za delo na cesti, ki zajemajo tudi dežne hlače. Tako lahko ubijete dve muhi na en mah ter zaščitite svoje delavce pred neugodnim vremenom in pred nezgodami. Vidna delovna oblačila so nedvomno osnovna varovalna oprema, ko gre za kakršno koli delo na cesti.

delovne hlače

Različne delovne hlače in drugi kosi oblačil iz kakovostnih materialov

Morda iščete zelo posebne delovne hlače in še niste naleteli na model, ki bi zadostil vsem vašim pričakovanjem? Zaupajte nam želje in potrudili se bomo, da vam ponudimo natanko tisto, kar iščete. To seveda ne velja le za delovne hlače, ampak tudi za druga oblačila, ki jih potrebujete. Hiter odziv na vaše potrebe nam omogoča izjemno raznolika izbira artiklov, ki jih imamo na zalogi, med drugim seveda tudi dobro vidna delovna oblačila. Poskrbimo za vašo optimalno zaščito med opravljanjem različnih del, tudi najbolj nevarnih. Delovna oblačila iz najkakovostnejših materialov vas varujejo pred najrazličnejšimi nevarnostmi, ki ste jim med delom izpostavljeni, k zaščiti pa prispeva tudi vrhunska varovalna oprema, ki vam jo ponujamo. Preverite tudi varnostne pasove: http://www.trgos.si/si/izberite/varnostni-pasovi-g12.shtml

vidna delovna oblačila