Zagotovite si kakovostna zaščitna delovna oblačila

Pri številnih delih so zaščitna delovna oblačila nujna, saj lahko le z njimi zagotovimo varen postopek dela in preprečimo raznovrstne poškodbe. Ne glede na to, ali gre za opravljanje dolžnosti na delovnem mestu ali pa delo doma, je treba sebi in sodelavcem zagotoviti maksimalno varne pogoje dela. To pomeni, da je delovna zaščita na prvem mestu. V podjetju Trgos d.o.o. so vam na voljo zaščitna delovna oblačila (kombinezoni, jakne, hlače, brezrokavniki, predpasniki), zaščitne delovne rokavice, delovna obutev za vse priložnosti, zaščita za ušesa, oči in dihala, varnostni pasovi s pripadajočimi dodatki in posebna zaščitna delovna oblačila za gozdarje.

DELOVNA ZAŠČITA ZA GOZDARJE VRHUNSKIH PROIZVAJALCEV

Delovna zaščita za gozdarje

Delo v gozdu je posebno zahtevno in je lahko izjemno nevarno. Poleg ustreznega znanja so nujno potrebna zaščitna delovna oblačila, ki poskrbijo za čim varnejše delo. Nujne so zaščitne delovne rokavice, čelada za mehansko zaščito glave, zaščitni mrežast vizir, glušniki, ki ščitijo sluh pred močnim hrupom, gozdarska srajca, najbolje z dodatno zaščito na prsih, v ramenih in rokavih, kakovostne gozdarske hlače ter gozdarski čevlji ali škornji, ki so dodatno ojačani in varujejo noge tudi pred poškodbami z žago ali sekiro. Tako kot na vseh področjih tudi tu velja, naj bodo oblačila kakovostna, saj do poškodb največkrat pride ravno zato, ker ljudje pri delu uporabljajo pomanjkljiva ali nekakovostna zaščitna delovna oblačila.

Zaščitna delovna oblačila in delovna zaščita

Kako izbrati zaščitna delovna oblačila

Pri izbiri morate upoštevat predvsem dve pravili: delovna zaščita mora biti izbrana glede na specifiko dela, ki ga nameravate opravljati, in sicer tako, da resnično omogoča optimalno varno delo v danih razmerah; drugo pravilo, ki se ga morate vedno držati, pa je, da zaščitna delovna oblačila izberete na podlagi kakovosti. Čemu namreč služijo na primer zaščitne delovne rokavice, če ne opravijo svoje naloge in ne ščitijo rok? Ko gre za nesnago, je to samo zelo neprijetno, kadar pa zaradi slabe kakovosti pride do poškodb ali celo česa hujšega, je prepozno za razmišljanje o tem, kako drag je bil v resnici poceni nakup.

Izdelke, ki jih ponujamo, si lahko ogledate tudi na naši spletni strani!

Trgos, d.o.o. | Zaščitna delovna oblačila, zaščitne delovne rokavice, delovna zaščita - povezave do naše spletne strani: