Delovne obleke - brezrokavniki za večje udobje med delom


Delovne obleke potrebujemo za povečanje varnosti pri različnih vrstah dela, ki so bolj ali manj nevarna. Določena dela je potrebno opravljati tudi v slabih vremenskih razmerah na prostem, zato se moramo tudi v tem primeru zaščititi z ustrezno izbrano delovno obleko. Mednjo uvrščamo tudi brezrokavnike, ki poskrbijo za prijeten občutek varnosti in udobja med delom. Zakaj je torej delovna obleka, vključno z brezrokavniki tako zelo pomembna? Brez odlične zaščite in udobja med delom se bistveno poveča tveganje za nastanek poškodb pri delu, vemo pa, da do nesreče pride izjemno hitro, saj zadostuje že majhna nepozornost. V podjetju Trgos vam svetujemo, da se pred nesrečami zavarujete z zaščitno delovno obleko, ki bo poskrbela, da boste povsem varni pri opravljanju vašega dela. Izbirate lahko tudi med delavskimi hlačami in delovnimi kombinezoni. Nudimo vam ugodne cene in visoko kakovost vseh vrst delovne obleke, zato pohitite k ogledu ponudbe!

OGLEJTE SI TUDI DELOVNO OBUTEV


Brezrokavniki trpežne kakovosti

Brezrokavniki sodijo med delovno obleko. Stopnja zaščite in udobja je odvisna od kakovosti brezrokavnika, zato moramo njegovi izbiri posvetiti dovolj časa. Pri izbiri primerne delovne obleke najprej preverimo njeno kakovost in trpežnost materialov, iz katerih je delovna obleka izdelana. Tudi pri brezrokavnikih je zelo pomembno, da so odporni na vodo in veter, saj nikoli ne vemo, kdaj nas bo pri delu presenetilo tudi slabo vreme. Enako velja za delavske hlače in delovni kombinezon. V zimskem času izbiramo delovno obleko s toplimi podlogami, zagotovo pa bomo potrebovali tudi kakšen žep, zato pri izbiri delovne obleke pomislimo tudi na njeno prostornost oziroma možnost shranjevanja različnih pripomočkov, ki jih uporabljamo pri delu. In potem je tukaj še ugodna cena, ki vam je v podjetju Trgos zagotovljena.

Delovni kombinezoni


Delovna obleka skrbi za vašo varnost

Osnovni namen delovne obleke je, da skrbi za varnost pri delu, zato je bolje v nakup vložiti kakšen € več, kot tvegati zaradi slabše kvalitete delovne obleke. Brezrokavnike lahko spremljajo visoki žepi, zapirajo se lahko z zadrgo ali gumbi (pri nekaterih celo na oba načina), imajo toplo notranjo podlogo, ki nas ščiti pred ostrim vetrom, na voljo pa so v različnih barvah, zato lahko izbiro barve brez težav prilagodite svojemu delu, če delodajalec zahteva uporabo določene barve delovne obleke - običajno gre za temnejše barve. Tudi pri brezrokavnikih, delavskih hlačah in delovnih kombinezonih moramo biti pozorni na to, da izberemo primerno velikost. Samo tako si lahko zagotovimo maksimalno udobje med delom, ki ga opravljamo. Različne vrste brezrokavnikov, tudi takšne s številnimi prostori za shranjevanje pripomočkov pri delu, boste po ugodni ceni našli v ponudbi podjetja Trgos.


Delovna obleka je vedno na zalogi

V podjetju Trgos pridno skrbimo, da je delovna obleka vedno na zalogi. Tako boste v naši ponudbi vedno našli večje količine brezrokavnikov, delavskih hlač in delovnih kombinezonov, pa tudi druge zaščitne opreme, ki jo boste potrebovali za ohranjanje varnosti in udobja med delom. To je le eden izmed razlogov, zakaj se odločiti za nakup delovne obleke prav v našem podjetju. Drugi razlog je, da smo poskrbeli tudi za konkurenčne cene delovnih kombinezonov, zato vam nudimo delovno obleko ugodno. Ponuditi vam želimo samo najboljšo kvaliteto delovne obleke, saj se tudi sami zavedamo, da je prav od tega odvisna tudi zaščita med delom.

Delovne hlače


Delovne obleke od glave do pete

Če potrebujete delovno obleko od glave do pete, potem je vse, kar potrebujete, ponudba podjetja Trgos. Pri nas boste namreč našli vse na enem mestu - ne le visoko kvaliteto brezrokavnikov in druge delovne obleke, temveč tudi njihove ugodne cene in brezplačno svetovanje. Nakup je preprost in hiter, oblačila pa so v večini primerov na zalogi. Pričakujemo vas v podjetju Trgos!

VEČ O CENAH DELOVNIH OBLAČIL