Delovne obleke, kombinezoni - iščete zimske delovne kombinezone?


Delovne obleke in kombinezoni sodijo med gozdarsko zaščitno opremo, brez katere preprosto ne gre. Delo v gozdu je fizično zahtevno in nevarno, zato je varnost vedno na prvem mestu. Pri nakupu zaščitne opreme moramo biti pozorni na to, da je oprema zares kakovostna. Pri nakupu ima pomembno vlogo tudi cena, ki pa je v primerjavi z vašo varnostjo nepomembna. V podjetju Trgos smo za vas pripravili veliko izbiro zaščitne gozdarske opreme - na voljo so tudi kakovostni delovni kombinezoni. Svetujemo vam, da preverite ponudbo, saj boste zagotovo našli prav vse, kar potrebujete za varno delo v gozdu.

PREVERITE TUDI DELOVNE ČEVLJE


Zimski delovni kombinezoni


Zimski delovni kombinezoni so primerni za delo v hladnih zimskih razmerah, saj nudijo zaščito pred mrazom, so udobni za nošnjo hkrati pa poskrbijo za varnost. Najdete jih tudi v trgovini podjetja Trgos, v katerem vam nudimo več vrst kakovostnih delovnih oblek in kombinezonov ki so udobni za nošnjo in vam zagotavljajo varnost pri delu. Pri nakupu zaščitne opreme moramo pomisliti tudi na vidljivost - dobro vidna delovna oblačila nas lahko zaščitijo pred številnimi nevarnostmi. Delovne obleke, kombinezoni in zaščitne čelade so obvezna oprema vsakega gozdarja. Vredno je razmisliti tudi o nakupu usnjenih delovnih čevljev. Nikakor pa v teh hladnih dneh ne pozabite na zimske delovne kombinezone!http://www.trgos.si/

Delovne obleke kombinezoni


Delovne obleke, kombinezoni in druga zaščitna oprema


Delovne obleke in kombinezoni niso vse, kar vam nudimo v podjetju Trgos. Na zalogi imamo vedno večje količine zaščitnih sredstev od glave do peta, ki vključujejo čelade, rokavice, zaščite za oči, zaščite za dihala, dežna oblačila, delovno obutev, varnostne pasove in ostale pripomočke. V zimskem času vam bodo morda prišli prav zimski delovni kombinezoni. Vabimo vas k ogledu spletne strani, na kateri boste našli več vrst delovnih oblek in kombinezonov. V primeru vprašanj vam bomo z veseljem svetovali.

delovni kombinezon