Zaščitna delovna obutev za varen in udoben korak pri delu

Mnogi poklicni profili opravljajo delo, kjer je nujna posebna delovna obutev. Ta je lahko zaščitna, kar pomeni, da delovni čevlji varujejo stopala pred različnimi poškodbami, ali pa ne predstavlja dodatne mehanske zaščite, temveč je namenjena temu, da je vaš korak čim udobnejši. V podjetju Trgos vam je na voljo različna delovna obutev, zaščita za glavo, oči, ušesa, dihala, roke in celotno telo, lahko si izberete tudi delovni kombinezon, brezrokavnik ter delovne hlače ali jakno. Na voljo imamo tudi vso delovno opremo za specifične poklice, kot so gozdarji, varilci ...

OGLEJTE SI TUDI KAKOVOSTNO DELOVNO OBUTEV PO UGODNIH CENAH

Zaščitna delovna obutev

Zaščitna delovna obutev je namenjena tistim, ki jim pri delu ne zadošča le delovni kombinezon ali čelada, temveč so poškodbam izpostavljena tudi stopala. Na voljo so vam različni delovni čevlji - visoki in nizki čevlji z zaščitno kapico, gozdarski, ki so odporni tudi proti motorni žagi, antistatična delovna obutev, oljeodporna, s protizdrsnim podplatom, lahko pa izbirate tudi med različnimi zaščitnimi gumijastimi škornji. Temeljni cilj te obutve je seveda zaščita pred različnimi poškodbami, obenem pa so izdelovalci veliko pozornosti namenili tudi oblikovanju, zato so čevlji tudi lepi, ne samo učinkoviti. Izbirate lahko celo med različnimi tipi - športni videz, klasični videz itd. Če spadate med tiste, ki so tudi na delu radi skladno oblečeni, so lahko vaši delovni čevlji barvno skladni z ostalimi oblačili oziroma takšni, kot je delovni kombinezon.

Delovna obutev in zaščitni čevljiDelovni čevlji in ralična delovna obutev

Delovni čevlji za udobno hojo

Za ljudi, ki pri svojem delu ne potrebujejo posebne zaščitne delovne obutve, a so ves dan na nogah, so priporočljivi delovni natikači. Nanje prisegajo zdravstveni delavci, frizerji, prodajalci, natakarji in še marsikdo, ki večino dela preživi na nogah. Takšna delovna obutev ne nudi posebne zaščite pred mehanskimi poškodbami, ponuja pa udobno in sproščeno hojo. Anatomsko oblikovane cokle, usnjeni natikači ali natikači iz posebne plastike boste zlahka imeli na nogah ves dan, saj stopala dihajo in so primerno podprta.

Ponudbo naše delovne obutve si oglejte na naši spletni strani!

Trgos, d.o.o. | Delovna obutev, delovni čevlji, delovni kombinezon - povezave do naše spletne strani: