Zaščitna delovna oblačila - uporaba zaščitne maske za dihala


Zaščitna maskaZaščitna delovna oblačila omogočajo delo v maksimalnem udobju, saj nas pri delu ne ovirajo, izdelana so iz koži prijaznih in izjemno trpežnih materialov, poleg tega pa imajo na svoji površini številne praktične prostorčke in žepe, v katere lahko shranimo pripomočke, ki jih uporabljamo pri delu. Pri nekaterih izmed del je potrebno zaščititi tudi dihala, kar lahko storimo s pomočjo zaščitne maske za dihala. Namenjena je uporabi pri delu z nevarnimi snovmi, ki jih ne smemo vdihovati. Izbirate lahko med različnimi respiratorji, z ventilom ali brez, kar je odvisno tudi od stopnje nevarnosti snovi, s katero delamo. V podjetju Trgos smo za vas pripravili bogato izbiro zaščitnih delovnih oblačil in zaščitnih mask za dihala. Da vas pestra ponudba ne bo zmedla, vam bomo pri izbiri ustrezne zaščitne opreme in oblačil z veseljem priskočili na pomoč.

Zaščitna maska za dihala - zakaj je njena uporaba izjemnega pomena?

Zaščitna maska za dihala je namenjena opravljanju del, pri katerih se soočamo z nevarnimi snovmi, ki bi lahko z vdihovanjem negativno vplivale na naše zdravje. Glede na stopnjo nevarnosti dela se lahko odločimo za izbiro zaščitne maske za dihala z ventilom, pri soočanju z zelo nevarnimi snovmi pa je najbolje izbrati masko za obraz z dvojnim filtrom. Nikakor ne pozabimo tudi na zaščitna delovna oblačila, ki nas lahko v ključnem trenutku zavarujejo pred nevarnostjo. V podjetju Trgos vam nudimo tudi zaščitne brezrokavnike z žepi, v katere lahko shranite svoje pripomočke.

Zaščitna delovna oblačila in njihova izbira

Zaščitna delovna oblačila je precej širok pojem, ki vključuje različne kose zaščitnih delovnih oblačil. V podjetju Trgos vam svetujemo, da le-ta izberete glede na vrsto dela, ki ga opravljate. V nekaterih primerih je potrebno uporabiti tudi delovne čevlje brez zaščitne kapice. Obiščite nas v podjetju Trgos in svetovali vam bomo pri izbiri primernih oblačil.

VEČ O ZAŠČITNI DELOVNI OBUTVI IN OBLAČILIH

Delovna obleka