Delovna oblačila - zakaj uporabljati dežna oblačila?

Delovna oblačila niso namenjena le zagotavljanju varnosti pri delu, temveč skrbijo tudi za čim večje udobje med delom. Drgnjenje posameznih delov oblačil ob telo in materiali, ki na koži pustijo neprijeten občutek, nas lahko ovirajo pri delu, zato se je najbolje odločiti za v ta namen izdelana delovna oblačila. Ker na vremenske razmere med delom ne moremo vplivati, so na voljo tudi dežna oblačila iz nepremočljivih materialov, ki nas bodo zaščitila pred neudobjem in morebitnimi prehladi. V večini primerov so dežna oblačila izdelana iz materiala, imenovanega poliuretan, ki omogoča odpornost delovnih oblačil proti dežju in vetru, poleg tega pa je material lahek in izredno prijeten za nošnjo. V podjetju Trgos smo za vas pripravili pestro ponudbo zaščitne opreme in oblačil - da bo vaše delo varno in udobno, obiščite Trgos.

Dežna oblačila

Dežna oblačila visoke kvalitete

Dežna oblačila visoke kvalitete nam omogočajo, da med delom ostanemo suhi tudi v neustreznih vremenskih razmerah. Izbirate lahko med dežnimi jaknami in hlačami iz poliuretana, prav tako pa lahko izberete tudi hlače z naramnicami, dežne plašče in vodoodporne pelerine. V podjetju Trgos vam bomo pri izbiri primernih delovnih oblačil glede na vaše delo z veseljem svetovali. Zaščitna delovna oblačila so namreč nepogrešljiv dodatek pri opravljanju različnih del v delavnici ali na prostem.

Delovna oblačila po ugodni ceni


Delovna oblačila se med seboj razlikujejo po kvaliteti in izbiri materialov, različne pa so tudi njihove cene. Če si želite visoke kvalitete delovnih oblačil po ugodni ceni, nas obiščite v podjetju Trgos. Za vas smo pripravili tudi ponudbo odsevnih oblačil, zaradi katerih boste v temi opazni in tako tudi varni. Svetujemo vam, da pri delu vedno pomislite tudi na ohranjanje lastnega zdravja in varnosti. Za dodatne nasvete pa lahko povprašate tudi naše izkušene prodajalce. Vabljeni!

VEČ O DELOVNIH OBLAČILIH

Delovna oblačila