Zaščitna očala, maska za dihala, čelada in ostala zaščitna oprema in oblačila


Zaščitna očala so obvezen pripomoček pri mnogih delih in brez njih je lahko delo zelo nevarno. Delovna oblačila in ostala zaščitna oprema so namenjena zaščiti delavcev, ki svoje delo opravljajo na manj varnih delovnih mestih in v nevarnih pogojih. Za ustrezno varnost pri delu lahko poskrbite tudi sami, in sicer tako, da izberete kakovostna, zanesljiva in udobna delovna zaščitna oblačila ter opremo. Zaščitna delovna oblačila, obutev in ostala oprema, tudi zaščitna čelada, zaščitna očala, zaščitna maska za dihala morajo zaposlenim zagotavljati maksimalno zaščito pred različnimi negativnimi vplivi okolja, ki ogrožajo njihovo zdravje. Delovna oblačila morajo zato v prvi vrsti zadostiti varnostnim kriterijem, obenem pa morajo biti udobna in funkcionalna. Predvsem pa je pomembno, da delavca ne ovirajo pri delu.


Trgovina Trgos - delovna oblačila in oprema na enem mestu!

Pred nakupom zaščitnih oblačil in ostale opreme je potrebno dobro premisliti, kaj potrebujete in kaj od opreme pričakujete. Zato je najbolj pomembno, da posebno pozornost posvetite kvaliteti, saj je pri izbiri najbolj pomembna vaša varnost. Za lažjo izbiro primernih oblačil in opreme vam zato svetujemo, da premislite, kaj vse vas na delovnem mestu ogroža in kako bi tveganja lahko vplivala na vaše zdravje. Za še lažjo odločitev pa smo vam s strokovnimi nasveti na voljo tudi v naši trgovini. Pri nas lahko dobite vse na enem mestu: različni modeli delovnih hlač in jaken, delovni kombinezoni, brezrokavniki ter posebna delovna oblačila, ki so izdelana iz najboljših in najbolj trpežnih materialov. Za vašo varnost bodo poskrbela tudi kvalitetna zaščitna očala, primerna čelada in zaščitne maske za dihala. Ne pozabite tudi na zaščito vaših nog in izberite tudi primerno zaščitno obutev. Nudimo tudi vsa ostala varovala, kot so varnostni pasovi, vrvi, sponke in podobno.

Delovna zaščitna oblačila


Ponudba zaščitnih očal, mask in čelad

V naši ponudbi zaščitnih očal boste našli: polikarbonatni dvižni vizir, zaščitni mrežasti vizir, klorovlaknena zaščitna očala iz plastike in ostala očala, ki so vam na voljo v različnih izvedbah, barvah in velikostih. Pri nas lahko dobite tudi zaščitne maske za dihala: raspirator, raspirator z ventilom, obrazna maska, polovična maska, raspirator za enkratno uporabo, polobrazna maska itd. V prodajni program pa smo uvrstili tudi različne zaščite za glavo: čelada iz polietena, zaščitna čelada, gozdarska čelada iz polietena, aluminijasto pokrivalo, zimska kapa, naglavna varilna maska iz termoplastičnega materiala, ročna varilna maska iz termoplastičnega materiala, naglavna varilna maska, varilna čelada, mrežica iz polietilena, podkapa itd.


Zaščitna oblačila in zaščitna oprema za varjenje

Delovna obleka za varilce je zelo pomembna. Prav tako pa je pomembna zaščitna oprema za varilce. Zaščitna delovna obleka za varilce mora biti izdelana tako, da popolnoma pokrije vse dele telesa, vključno z vratom, rokami in nogami. Varilec je namreč na svojem delovnem mestu izpostavljen številnim nevarnostim in tveganjem. Še posebej izpostavljeni so trebuh, prsi, stegna in golenski del, zato moramo te predele še dodatno zaščititi. Za maksimalno zaščito tako poskrbijo še zaščitni predpasniki, narokavniki in gamaše. Zaščitna oprema za varjenje poleg delovne obleke vključuje tudi zaščitne rokavice, ki bodo poskrbele, da bodo vaše roke med varjenjem čim bolj zaščitene. Varilne čelade, zaščitna očala in maske pa bodo poskrbele za ustrezno zaščito vaše glave. Ker so zaščitne varilne maske namenjene zaščiti obraza in oči, so pravzaprav še bolj pomembne kakor čelada.

Zaščitna očala za varjenje


Ostala ponudba zaščitnih oblačil in opreme

V naši ponudbi lahko najdete tudi izredno kakovostna delovna oblačila, zaščitna očala in obutev ter ostalo opremo za gozdarje. Nepogrešljivi del zaščitne oprema vsakega gozdarja je čelada, ki je v prvi vrsti namenjena zaščiti glave pred padajočimi vejami in varnosti v primeru padca. Gozdarska čelada mora biti opremljena z vizirjem oziroma masko za zaščito obraza ter glušniki za zaščito sluha.

NUDIMO TUDI DELOVNO OBUTEV