Lateks rokavice so izjemno elastične


Lateks rokavice so zaščitne rokavice, ki jih uporabljamo pri najrazličnejših delih. Zaščitne rokavice iz lateksa so posebej primerne za dela, pri katerih vašim rokam grozi nevarnost okužbe ali prodora kemikalij v organizem. Lateks se pridobiva iz kavčukovca, drevesa, iz katerega s posebnimi postopki izcedijo mlečno bel sok -lateks. Lateks je torej naravni material, ki ga odlikuje izjemna elastičnost, zato so lateks rokavice vsestransko uporabne v številnih industrijskih panogah.


Zaščitne rokavice iz lateksaLateks rokavice uporabljamo na številnih področjih

Zaščitne rokavice iz lateksa so odporne na čistila, vodo, blage kisline, alkohol in nekatere razredčene kemikalije. Uporabljajo se v gostinstvu, medicini, kemični industriji. Doma jih lahko uporabite za vrtnarska in gospodinjska dela. Zaščitne rokavice iz lateksa so popolne tudi za zaščito v storitvenih dejavnostih kot so frizerske in kozmetične storitve, saj vas lateks rokavice ščitijo pred vdorom škodljivih sredstev, hkrati pa z njimi svojim strankam zagotovite higieno in preprečite prenos umazanije in okužb. Izbirate lahko med rokavicami za enkratno uporabo ali rokavicami, ki so namenjene večkratni uporabi - te se uporabljajo predvsem za groba dela.


Zaščitne rokavice iz lateksa so različnih vrst

Trgos d.o.o. Bled vam ponuja različne vrste kakovostnih lateks rokavic. Pri nas najdete zaščitne rokavice iz lateksa za groba ali fina dela. Ponujamo tudi lateks rokavice za enkratno uporabo. Izbirate lahko med pudranimi ali nepudranimi, sterilnimi ali nesterilnimi. Rokavice za enkratno uporabo so lahko narejene tudi iz drugih materialov. V naši ponudbi rokavic za enkratno uporabo imamo tudi rokavice iz polietena in nitrila. Rokavice za enkratno uporabo so lahko pakirane skupaj ali ločeno. Ker želimo, da pri nas vsakdo najde najbolj primerno zaščito zase, ponujamo tudi:

  • zaščitne usnjene rokavice
  • bombažne delovne rokavice
  • nitril rokavice
  • poliamidne rokavice
  • klorovlaknene rokavice
  • zimske rokavice
  • specialne rokavice.


Lateks rokavice so le del pestre ponudbe

Podjetje Trgos d.o.o. Bled je že 25 let specializirano za ponudbo visokokakovostne delovne zaščitne opreme. Poleg zaščitnih delovnih rokavic poskrbimo za varnost delavcev od glave do peta. Zagotavljamo vam, da je delovna zaščitna oprema, ki jo boste izbrali pri nas visokokakovostna in v skladu s standardi Evropske unije.