Delovna oblačila iz kakovostnih in vzdržljivih materialov


Trgos d.o.o. je podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom specializacije za uvoz in prodajo zaščitnih delavnih rokavic, dežnih in varilskih oblek ter delovnih oblačil. Naše podjetje ima sedež na Bledu, veleprodajno skladišče, poslovalnico in trgovino za delovnimi oblačili pa na Alpski 62 v Lescah, kjer poskrbimo za vse vaše želje, ne glede na to, katera delovna oblačila ali obutev želite. Smo izjemno priznani v svetu delovne zaščite in imamo vseskozi na zalogi večje količine delavno zaščitnih sredstev od delovnih hlač do delovnih brezrokavnikov ter ostalih delovnih oblačil. Naša ponudba obsega vsa delovna oblačila od glave do pet, tako da lahko izberete zaščito za glavo, telo, roke in noge, obenem pa nudimo tudi kvalitetna varovala kot so varnostni pasovi, vrvi in sponke. Med delovnimi oblačili smo se specializirali predvsem za različne delovne rokavice, katerih imamo na zalogi preko 50 različnih vrst ter vsaj 10 različnih delavnih brezrokavnikov ter delovna oblačila lastne blagovne znamke. Sodelujemo z več kot 500 uspešnimi podjetji, tako doma kot v tujini, saj želimo kupcem nuditi delovna oblačila najboljše kvalitete in ugodne cene. Obiščite nas in si zagotovite svojo delovno obleko za različna opravila.

Delovni brezrokavniki

CENA DELOVNIH OBLAČIL


Delovna oblačila za različne vrste poklicev

Delovna oblačila so oblačila, ki so v rabi vsakodnevno, naj gre za službo ali preživljanje časa doma. Večino časa so delovna oblačila, kot že ime pove, v uporabi pri različnih opravilih predvsem v službi, seveda pa jih lahko uporabljate tudi pri vaših vsakdanjih opravilih doma v delavnici ali na prostem. Delovna oblačila so primerna za vse vrste poklicev, nudimo zaščitne delovne obleke za varilce, delovna oblačila za delo s kemikalijami in ostalimi nevarnimi sredstvi ter delovna oblačila za gozdarje in ostala dela na prostem. Pod delovna oblačila štejemo tako delovne hlače, kombinezone, visokovidljivostna oblačila za delo na cestah, različne jakne, delovne brezrokavnike in majice ter plašče. Prepričani smo, da ne glede na vrsto poklica, ki ga opravljate, lahko pri nas najdete primerno delovno oblačilo za vas. Zagotavljamo vam, da imamo v ponudbi zgolj kakovostna delovna oblačila, ki so na voljo po ugodni ceni, obenem pa so vzdržljiva in imajo dolgo življenjsko dobo, ter so primerna za različne vremenske pogoje, tako da bo vaše delo z našimi delovnimi oblekami potekalo hitreje, bolj učinkovito in kvalitetno. V kolikor želite, lahko pri nas naročite tudi večje število delovnih oblačil za vaše zaposlene v podjetju in s tem pokažete, da skrbite za varnost na delovnem mestu, kar je nujno za vsako kakovostno podjetje.


Delovne hlače - od kratkih in dolgih do hlač z naramnicami

Delovne hlače so izjemno pomembno delovno oblačilo, saj so nujne za opravljanje kakovostnega dela, saj nas pozimi varujejo pred mrazom, v slabih vremenskih pogojih pa nas zaščitijo pred dežjem, snegom ali vetrom. Delovne hlače so primerne predvsem za vse tiste, ki opravljajo delo zunaj, na prostem, seveda pa jih lahko imate tudi kot delovno oblačilo v različnih delavnicah, kjer je nujna kakovostna zaščita nog. Nudimo različne vrste delovnih hlač, od dežnih, ki so nepremočjive in zagotavljajo suhe noge tudi v najhujših nalivih do kakovostnih zimskih delovnih hlač, ki zadržujejo toploto in s tem ugodno vplivajo na počutje. V toplejših mesecih lahko izbirate med različnimi delovnimi hlačami, od dolgih z veliko žepi za različna majhna orodja, do tistih brez žepov, nudimo vam delovne hlače z naramnicami in pa kratke hlače za takrat, ko je izjemno vroče. Prepričani smo, da boste v naši trgovini našli kakovostne delovne hlače in ostala delovna oblačila po ugodni ceni za različne vrste opravil, zato nas kontaktirajte ali pa se oglasite osebno v naši trgovini, kjer vam bodo naši prodajalci z veseljem pomagali pri izbiri pravih delovnih hlač. Naj bo vaše delo hitrejše in bolj učinkovito ter obenem udobno z našimi delovnimi hlačami.

Delovna zaščitna oblačila


Delovna oblačila za delo in prosti čas

Ne glede na to, da je delovno oblačilo v večini primerov namenjeno delu in različnim poklicem, se vse več ljudi odloča za nakup delovnih oblačil za prosti čas, saj so narejena izjemno kvalitetno in so udobna ter prijetna na pogled. To predvsem velja za različne vrste delovnih hlač, ki so lahko idealno oblačilo za sprehode v naravo ali pa različne vrste dežnih oblačil ter zimskih pokrival. Enako velja za delovno obutev, delovni čevlji so idealni za hojo, škornji za opravljanje opravil na vrtu, natikači pa služijo za manjša opravila okoli doma. Zadovoljni smo, da so naša delovna oblačila in delovna obutev primerni za različne vrste opravil in predvsem, da se v njih počutite udobno, saj je s tem povezana tudi kvalitete dela. V kolikor imate glede delovnih oblek kakršnokoli vprašanje nas lahko kontaktirate preko telefona in emaila ali pa se oglasite osebno v naši poslovalnici in trgovini v Lescah, kjer se lahko v živo prepričate o kakovostni delovnih oblačilih našega podjetja po ugodni ceni. Sodelujemo s priznanimi blagovnimi znamkami in vam zagotavljamo kvalitetna delovna oblačila, saj se zavedamo, da je le vaše zadovoljstvo naš uspeh.