Zaščitne usnjene rokavice vrhunske kakovosti

Zaščitne usnjene rokavice so obvezen del zaščitne opreme pri vseh tistih, ki pri delu svoje roke izpostavljate morebitnim poškodbam. Statistika jasno govori, da so poškodbe rok med najpogostejšimi poškodbami tako pri delu v službi kot doma. Zaščitne rokavice iz različnih materialov lahko takšne poškodbe preprečijo. V podjetju Trgos vam nudimo pester nabor različnih zaščitnih izdelkov, med njimi tudi zaščitne usnjene rokavice, poliamidne, klorovlaknene, industrijske, lateks, bombažne in nitril rokavice ter rokavice za enkratno uporabo. Kot delodajalec ste po zakonu dolžni poskrbeti za ustrezno zaščitno opremo svojih zaposlenih, uporabniki pa z njimi zaščitite svoje roke pred mehanskimi in kemičnimi poškodbami ter pred umazanijo - v službi in doma.


Zaščitne usnjene rokavice iz različnih vrst usnja za različne namene

Usnje je eden najbolj vzdržljivih materialov, ki mehansko zaščiti roke pred poškodbami in umazanijo. Zaščitne usnjene rokavice podjetja Trgos so na voljo kot zaščitne rokavice iz različnih tipov govejega usnja (cepljenega, finega, tapetniške nape), ovčjega in svinjskega usnja. Lahko so kombinirane z bombažem in posebno ojačane na določenih mestih, kar še dodatno poveča njihovo zaščitno vlogo in praktičnost. Izbira rokavic je odvisna od specifičnega dela, saj so prilagojene tudi za določene delovne oziroma poklicne profile. Pri izbiri vam lahko pomagamo z nasveti, v vsakem primeru pa vam zagotavljamo, da so zaščitne usnjene rokavice najboljša zaščita za vaše roke.

Zaščitne usnjene delovne rokaviceZaščitne rokavice - usnjene

OGLEJTE SI ŠE PONUDBO VISOKOKAKOVOSTNIH ZAŠČITNIH OBLAČIL


Rokavice za enkratno uporabo

Zaščitne rokavice za enkratno uporabo so podobno kot zaščitne usnjene rokavice namenjene varovanju vaših rok, le da jih po uporabi zavržete. Izdelane so iz različnih materialov, od lateksa do nitrila in polietilena. Lahko izberete takšne, z dodanim pudrom ali brez njega, na razpolago pa so tudi sterilne rokavice iz lateksa. Te so pakirane v paru, medtem ko so ostale naprodaj v paketih po 100 rokavic. Zaščitne usnjene rokavice in ostale zaščitne izdelke si lahko ogledate in kupite v trgovini v Lescah. Kakovost izdelkov v naši ponudbi potrjuje več kot 500 različnih domačih in tujih podjetij, ki so že vrsto let naše zadovoljne stranke.


Oglejte si ponudbo na naši spletni strani!


Trgos, d.o.o. | Zaščitne usnjene rokavice, zaščitne rokavice, rokavice za enkratno uporabo - povezave do naše spletne strani:

- Zaščitne usnjene rokavice
- Zaščitne rokavice
- Rokavice za enkratno uporabo