Dežna oblačila - vodoodporna, da zaščitijo telo pred dežjem in vetrom

Dežna oblačila, kot so dežni plašč, dežne hlače in dežna jakna, so izdelana iz vodoodpornih materialov, da bi vaše telo zaščitila pred dežjem in pred vetrom.

Dežna oblačila

V našem prodajnem programu imamo na razpolago različna dežna oblačila. Dežni plašč s kapuco za enkratno uporabo iz 100-odstotnega polietana je na voljo tako v moški kot ženski velikosti. Plašč iz klorovlakna in poliestra je prav tako na voljo s kapuco ter z zračenjem na hrbtu in pod pazduho. Kapuca ima vrvico, dežni plašč pa se zapenja z neti in zadrgo. Na voljo je v zeleni in modri barvi. Poleg dežnega plašča nudimo tudi vodoodporno pelerino iz poliamida, ki ima notranjo stran prevlečeno s klorovlaknom. Prav tako ima kapuco z vrvico, na pasu pa je torbica z zadrgo. Na voljo je v zeleni barvi, njena velikost pa je univerzalna.

OBLAČILA ZA ODLIČNO DEŽNO ZAŠČITO

Kot oblačila za boljšo zaščito pred dežjem in vetrom lahko izberete dežno obleko, ki jo sestavljata dežna jakna in dežne hlače. Tudi dežna jakna se zapenja se z neti in zadrgo, sprednja žepa sta vodoodporna, na hrbtu in pod pazduho pa je zračenje. Na rokavih je lahko manšeta z elastiko, na njih pa so lahko všiti sivi odsevni trakovi. Dežne hlače imajo v pasu elastiko, predel kolen pa je nastavljiv.

Dežna oblačila iz purteksa odporna tudi na olja in naftne derivate

Na voljo so tudi dežna oblačila iz purteksa. Gre za mešanico poliuterana in poliamida, ki tvorita visokokakovosten lahek material. Ta je odporen proti dežju in vetru, svoje lastnosti pa obdrži tudi pri visokih temperaturah. Oblačila iz purteksa so odporna na olja in naftne derivate. Dežni plašč, dežna jakna in dežne hlače iz tega materiala so na voljo v rumeni in modri barve ter v vseh velikostih. Dežne hlače imajo v pasu všito elastiko za še bolj udobno nošenje.

Dežni plaščVodoodporna palerinaDežne hlače in jakna

Dežna oblačila iz purteksa 3M imajo odsevne trakove in kapuco, ki jo lahko zložite v ovratnik. Dežni plašč in dežna jakna imata odsevne trakove všite na predelu prsi in na rokavih, dežne hlače pa na spodnjem delu hlačnic. Dežni plašč, dežna jakna in dežne hlače iz purteksa 3M so na voljo v oranžni barvi ter v vseh velikostih. Delovna oblačila proti dežju so primerna za delo v vseh letnih časih.

Prepustite skrb za vašo zaščito strokovnjakom Trgos, saj vam nudimo kakovostna zaščitna oblačila. Obiščite nas na spletni strani in si oglejte naša dežna oblačila. Našli pa boste tudi izdelke za zimo, kot je npr. lopata za sneg. Vabljeni!

Trgos d.o.o. | Dežna oblačila, dežni plašč, dežne hlače, dežna jakna - povezave do naše spletne strani: