Zaščitne rokavice iz različnih materialov za varnost vaših rok

Med najpogostejše poškodbe pri delu spadajo ravno poškodbe rok in prstov. Takšna statistika je seveda popolnoma logična, saj delamo ravno z rokami. Zato so pri delu nujne zaščitne rokavice, ki poskrbijo, da so vaše roke ustrezno zaščitene. Od specifike dela, ki ga opravljate, pa je seveda odvisno, za kakšne rokavice se boste odločili. V trgovini Trgos imamo na voljo usnjene, bombažne, lateks in druge delovne rokavice - tudi takšne, ki so namenjene določenim poklicnim profilom, na primer izolacijske, protivrezne ali aluminizirane. Poleg tega svojim strankam ponujamo tudi zaščitno opremo za celotno telo - zaščitna oblačila in delovne kombinezone, zaščitna očala in maske, varilne in gozdarske čelade, delovne čevlje, zaščito sluha in dihal ...

Zaščitne rokavice

Delovne zaščitne rokavice za raznovrstna dela

Pri kakršnem koli delu z rokami je bistveno, da svoje roke ustrezno zaščitimo. Od dela, ki ga opravljamo, je seveda odvisno, kakšne delovne rokavice bomo izbrali. Včasih potrebujemo le zaščito pred različnimi snovmi ali nesnago, obenem pa potrebujemo natančen in trden oprijem. Pri drugih opravilih moramo svoje roke zaščititi pred udarci ali drugimi poškodbami, in so bolj koristne usnjene ali bombažne zaščitne rokavice. Pri delu v specifičnih poklicih pa so potrebne morda rokavice za varjenje, tapetniške rokavice ali takšne, ki so električno izolativne. Za gozdarje, na primer, so nujne tiste, ki preprečujejo ureznine, za druge spet na vročino odporne in aluminizirane. In v trgovini Trgos boste našli prav vse - zaščito za roke in celo telo.

DELOVNE BOMBAŽNE ALI USNJENE ROKAVICE

Bombažne in usnjene rokavice

Tako za delo doma kot za službo so izjemno priljubljene bombažne rokavice. Lahko jih uporabljate za najrazličnejša opravila, pri katerih potrebujete nežno zaščito rok, obenem pa so zračne in udobne. Med najpogosteje izbrane pa zanesljivo sodijo zaščitne delovne rokavice iz različnih vrst usnja, saj so tako široko uporabne, da praktično ni nikogar, ki ne bi imel doma vsaj enega para takšnih ali drugačnih usnjenih rokavic - od tanjših in preprostejših za vsakdanja opravila do profesionalnih tapetniških ali varilskih zaščitnih rokavic.

Bombažne rokaviceUsnjene rokaviceZaščitne aluminizirane rokavice

Trgos d.o.o. | Zaščitne rokavice, usnjene rokavice, bombažne rokavice, delovne rokavice - povezave do naše spletne strani: