Delovne obleke - pomemben kos vsake zaščitne opreme


Naloga vsake delovne obleke je v prvi vrsti ta, da varuje delavca in ščiti njegovo zdravje pred vsemi nevarnimi dejavniki delovnega okolja. Delovne obleke, našega podjetja Trgos, poleg tega, da izpolnjujejo vse varnostne kriterije, odlikujejo tudi naslednje pomembne lastnosti:

  • varujejo in ščitijo telo in zdravje delavca
  • delovne obleke so izdelane iz kakovostnih in vzdržljivih materialov
  • so funkcionalne in udobne
  • ne ovirajo pri delu
  • so enostavne za vzdrževanje
  • ohranjajo lep videz, kljub intenzivni uporabi


Pri nas so vam na voljo različne delovne obleke, prav tako imamo na zalogi pestro ponudbo delovnih hlač, obutve, kombinizjonov, brezrokavnikov, dežna oblačila, čelade, varnostne pasove in ostale pripomočke, ki jih boste potrebovali za zaščito vašega telesa pri delu. Čeprav pri nakupo kakovostne opreme ne gre gledati na ceno, pa vendar, našo zašitno opremo odlikuje, poleg kakovosti tudi ugodna cena, ki je primerna za vsak žep.

Zaščitna oprema - maksimalna zaščita za vsakega delavca


Delovne obleke in čevljiKakovostna zaščitna oprema podjetja Trgos varuje delavca pred morebitnimi poškodbami med opravljanjem raznovrstnega dela ter različnimi okoljskimi vplivi, katerim je izpostavljen med vsakodnevnim opravljanjem nalog. Naša zaščitna oprema zadostuje vsem varnostnim kriterijem, kar pomeni, da varujejo delavca vedno in povsod pred poškodbami. Zaradi kvalitetnih materialov, pa je zaščitna oprema tudi udobna, kar delavcu omogoča enostavno premikanje. Poleg naštetega, je naša zaščitna oprema tudi funkcionalna, kar delavcu omogoča, da ima vse nujno potrebne stvari vedno pri roki.

DELOVNE OBLEKE ZA MAKSIMALNO ZAŠČITO

Delovni čevlji - po kvalitetni in ugodni ceni


Delovni čevlji so poleg delovne obleke ravno tako pomemben kos vsake zaščitne opreme. Ker so noge delavca redno izpostavljene različnim okoljskim dejavnikom jih je potrebno zavarovati z ustrezno obutvijo. Naši zaščitni delovni čevlji z jasno izraženo peto in gumjastim podplatom z grobim profilom omogočajo dober oprijem na vseh vrstah tal. Delovni čevlji imajo na sprednjem delu kovinsko kapico, kar ščiti vaše prste pred številnimi poškodbami. Prav tako so delovni čevlji zasnovani tako, da omogočajo udobno hojo, kakovostni materiali pa dolgo uporabo. Pri nas boste našli različne, kakovsotne modele delovnih čevljev, ne glede na delo, ki ga opravljate. Za več informacij nam pošljite povpraševanje ali pa se oglasite pri nas in z veseljem vam bomo svetovali.

Trgos | Delovne obleke in delovni čevlji so pomemben kos vsake zaščitne opreme. Kakovostna zaščitna oprema mora v prvi vrsti izpolnjevati vse varnostne kriterije - povezava do naše spletne strani: