Osebna zaščitna oprema zagotovi popolno varnost


Poskrbite za svojo varnost in obiščite našo trgovino. Čakajo vas kakovostna osebna zaščitna oprema in oblačila kot tudi vrhunska obutev. Zaščitna oprema za varjenje poleg delovne obleke vključuje tudi zaščitne rokavice, ki bodo poskrbele, da bodo vaše roke med varjenjem čim bolj zaščitene. Varilne čelade, očala in maske, ki so tudi del osebne varovalne opreme, pa bodo poskrbele za ustrezno zaščito vaše glave. Ker so zaščitne varilne maske namenjene zaščiti obraza in oči, so v osebni zaščitni opremi pravzaprav še bolj pomembne kakor čelada. Za vse gozdarje je pomembna gozdarska zaščitna oprema, saj je delo fizično in psihično zelo zahtevno.


gozdarska zaščitna oprema - rokaviceGozdarska zaščitna oprema za varno delo v gozdu


V gozdu je osebna zaščitna oprema zelo velikega pomena. Za sodobno osebno varovalno opremo - gozdarske hlače in jakne - veljajo visoki varnostni kriteriji. Tkanine dihajo in se hitro sušijo, izpostavljeni deli so dodatno okrepljeni, žepi so uporabno razmeščeni in imajo zadrge, s katerimi se odpirajo in zapirajo odprtine za zračenje. Takšna osebna zaščitna oprema ima tudi raztezne cone in odsevna mesta. Našo bogato ponudbo različnih proizvodov, namenjenih zaščiti od glave do pet, si lahko ogledate na naši spletni strani. Za maksimalno zaščito in udobje med varjenjem bo poskrbela kakovostna zaščitna oprema za varjenje, tako vrhunske zaščitne maske kot tudi delovna obleka za varilce.

DELOVNI ČEVLJI


Gozdarska zaščitna oprema za vse gozdarje


Nepogrešljivi del osebne zaščitne opreme vsakega gozdarja je gozdarska čelada. Ta sicer ne more varovati gozdarja pred padajočim drevjem, saj je ni čelade, ki bi zadržala padec drevesa. Čelada je v prvi vrsti namenjena zaščiti glave pred padajočimi vejami in varnosti v primeru padca. Zaščitni delovni čevlji so ravno tako pomembni za zaščito gozdarja kot gozdarska zaščitna oprema in oblačila. Vljudno vabljeni, da obiščete našo trgovino in se prepričate o naši ponudbi osebne zaščitne opreme. Pričakujemo vas.

gozdarska čelada