Zaščitna oprema: različna očala in še mnogo več


Zaščitna opremaZaščitna oprema za delo združuje pester nabor različnih pripomočkov. Pri mnogih delih so na primer nujna kakovostna zaščitna očala, prilagojena določenemu poklicu. Koristna oprema so velikokrat tudi zaščitne maske, v določenih situacijah pa je nujna tudi zaščita sluha, glave, dihal, rok ipd. V ponudbi podjetja Trgos je zbrana vsa oprema, ki jo lahko potencialno potrebujete - zaščitne maske, očala, čepki in glušniki, s katerimi se zagotovi optimalna zaščita sluha, ter druga oprema. Tako vas na enem mestu čaka kakovostna zaščitna oprema, ki jo odlikujejo tudi dostopne cene.


Najboljša zaščitna očala za optimalno varnost vaših oči in druga oprema

V naši ponudbi opreme so vam na voljo zaščitna očala, izdelana iz najkakovostnejših materialov. To so zaščitna očala, ki so udobna za nošnjo in vas pri delu ne bodo ovirala. Mnoga očala omogočajo tudi nastavljanje okvira - po dolžini in spreminjanje zornega kota. Obenem so zaščitna očala ustvarjena tako, da se leče ne rosijo. Takšna očala tako pri delu niso moteča - to je zaščitna oprema, ki je skoraj ne boste zaznavali. Med opremo vas poleg očal čakajo tudi čepki in glušniki, s katerimi je možna zaščita sluha pri delu. Kakovostna zaščita sluha prepreči resne, včasih celo nepopravljive poškodbe, zato je oprema, ki to omogoča, vsekakor dragocena pri mnogih poklicih. Med drugim vam ponujamo tudi maske, ki so namenjene predvsem obvarovanju vaših dihal. Odločite se lahko za klasične zaščitne maske (polobrazne ali obrazne), na voljo pa so vam tudi respiratorji.

VEČ O ZAŠČITNIH OBLAČILIH


Ugodna zaščitna oprema, obutev in oblačila

Zaščita sluhaZaščitna oprema iz naše ponudbe pa ni le izjemno kakovostna, ampak je to tudi cenovno ugodna oprema. Podobno kot za opremo velja tudi za delovno obutev in oblačila iz ponudbe, v kateri vas seveda čakajo tudi kvalitetni zaščitni brezrokavniki. Na voljo so vam zaščitni brezrokavniki, ki vas bodo obvarovali pred nizkimi temperaturami in vetrom, brezrokavniki pa so lahko opremljeni tudi z odsevnimi trakovi. Izbira oblačil, obutve in opreme je zares pestra!