Delovne obleke: na voljo tudi dobro vidna delovna oblačila

Delovne obleke morajo združevati dvoje: udobje in zaščito. Neudobne delovne obleke lahko namreč močno vplivajo na koncentracijo in s tem produktivnost delavca. Oblačila, ki ne nudijo ustrezne zaščite, pa lahko predstavljajo precejšnje varnostno tveganje, kar velja še posebej za določene poklice, denimo za gozdarje. Ustrezna oblačila in gozdarska zaščitna oprema so tako nujni pogoj za varno delo na sečišču.

ZAŠČITNE ROKAVICE

varovalna opremagozdarska zaščitna oprema

Kakovostne delovne obleke za vse vremenske pogoje

Kadar gre za delo na prostem, je ena osnovnih funkcij, ki jo imajo delovne obleke, zaščita pred najrazličnejšimi vremenskimi razmerami. Dežne hlače in nepremočljiv zgornji del so tako pri mnogih delovnih mestih nepogrešljiva oprema. V podjetju Trgos vam ponujamo delovne obleke, ki bodo vas oziroma vaše delavce zaščitile tudi v najbolj neugodnih pogojih. Tako so vam med drugim seveda na voljo tudi dežne hlače, izdelane iz poliuretana. Na voljo so različni modeli in barve, tudi model z naramnicami, dežne hlače pa vas bodo uspešno zaščitile tudi pred močnim vetrom in celo pred olji in naftnimi derivati. Njihove lastnosti bodo ostale nespremenjene kljub morebitni izpostavljenosti zelo visokim temperaturam, kar velja tudi za dežne jakne in plašče. Več zaščitne opreme:https://www.vsi.si/trgos/osebna-in-gozdarska-zascitna-oprema

ZAŠČITA GLAVE

Izjemno praktična vidna delovna oblačila za delo na cesti

Zelo specifično je tudi vsako delo na cesti, ki tako zahteva tudi posebne delovne obleke. To morajo biti dobro vidna delovna oblačila, ki odsevajo in tako voznike že na daljavo opozarjajo na prisotnost delavca na cestišču. Tudi če potrebujete kakovostna vidna delovna oblačila, se lahko seveda obrnete na nas. V naši ponudbi vas čakajo različna vidna delovna oblačila, obenem pa tudi dodatna varovalna oprema. Na voljo so vam oblačila in varovalna oprema za praktično vse, tudi najzahtevnejše poklice, med drugim tudi gozdarska zaščitna oprema in varnostni pas, primeren za delo na višini. Zelo raznoliko ponudbo, ki jo sestavljajo le najkakovostnejša varovalna oprema in delovna oblačila, si lahko ogledate tudi na naši spletni strani. Veseli bomo vašega naročila.