Varilna maska za zaščito obraza


Zaščitna oprema za varjenje poleg delovne obleke in zaščitnih rokavic, ki bodo poskrbele, da bodo vaše roke med varjenjem čim bolj zaščitene, nujno vključuje tudi masko za varjenje. Varilne čelade, očala in varilne maske bodo poskrbele za ustrezno zaščito vaše glave. Ker so zaščitne varilne maske namenjene zaščiti obraza in oči, so pravzaprav še bolj pomembne kakor čelada. Pri varjenju je varilec namreč brez varilne maske izpostavljen IR in UV sevanju. Zelo močno UV sevanje hkrati dokazano zvišuje tveganje za nastanek kožnega raka. Zato je uporaba kakovostne obrazne maske nujna. Če delate v varjenju, torej nikar ne pozabite na uporabo zaščitne maske.


varilna maskaObrazne maske in druga zaščitna oprema


Za maksimalno zaščito in udobje med varjenjem bo poskrbela kakovostna zaščitna oprema za varjenje, tako vrhunske zaščitne varilne maske kot tudi delovna obleka za varilce. V naši trgovini so na voljo varilne maske različnih modelov. Veliko mask za varjenje ponujamo v številnih različnih barvah. Da bodo varna tudi vaša pljuča oziroma dihala, uporabite zaščitno masko za dihala. Pomembno je, da izberete takšno delovno obleko in zaščitno masko, ki vas bosta čim manj ovirali pri opravljanju vašega dela. Za kar največjo zaščito in udobje se naj delovna obleka za varilce torej popolnoma prilega uporabniku, predvsem pa je pomembno, da jo ta nosi zaprto.


Obrazne maske za zaščito med varjenjem varilna maska zaščita


Delovna obleka za varilce, zaščitna oprema za varjenje, zaščitna očala, obrazne maske - vse to najdete na naši spletni strani. Vse naševarilne maske imajo prilagodljivo pokrivalo in so sampogasljive. V naši trgovini pa vedno najdete tudi različne zaščitne maske za dihala ter veliko ostale zaščitne delovne opreme, ki je nujna za opravljanje vseh težkih del na nevarnih mestih. Toplo vam priporočamo, da si izberete resnično kakovostna delovna oblačila, saj gre za vašo varnost. Cena je v primerjavi z vašim zdravjem nepomembna.

MASKA ZA DIHALA