Osebna zaščitna oprema za varno delo

Osebna zaščitna oprema je obvezna pri opravljanju del, pri katerih delodajalec ne more zagotoviti varnosti z ustrezno organizacijo dela ali tehničnimi sredstvi za kolektivno varnost. Osebna zaščitna oprema mora biti takšna, kot jo določa Pravilnik o osebni varovalni opremi, ki jo delavci uporabljajo pri delu. V podjetju Trgos so vam na voljo delavske hlače, jakne in kombinezoni, zaščitni delovni čevlji, rokavice, čelade, zaščita za oči, ušesa in dihala, varnostni pasovi, ščitniki za kolena, gamaše, predpasniki, narokavniki in dežna oblačila. Vsi izdelki, ki so vam na voljo na naših policah, so vrhunske kakovosti, nekaj jih je celo iz naše lastne proizvodnje.

Osebna zaščitna opremaOsebna zaščitna oprema

Zaščitni delovni čevlji

Osebna zaščitna oprema poleg zaščite za telo, glavo in roke vsebuje tudi zaščito za stopala. Poleg anatomsko oblikovanih cokel ali natikačev, ki so namenjeni predvsem temu, da uporabniku omogočajo dolgotrajno hojo ali stanje na nogah ter preprečijo bolečine zaradi stoječega dela, so vam na voljo tudi čevlji, ki ščitijo stopala pred mehanskimi poškodbami. Kakovostna osebna zaščitna oprema pomeni ne samo varovanje pred poškodbami, temveč tudi kakovostneje opravljeno delo in posledično veliko koristi tako za delavca kot za delodajalca. Posebni zaščitni delovni čevlji so na voljo za gozdarje, saj ti potrebujejo zaščito pred motorno žago, ne samo pred udarci. K temu seveda spadajo tudi gozdarske delavske hlače in ostala osebna zaščitna oprema.

VRHUNSKI ZAŠČITNI DELOVNI ČEVLJI PO UGODNIH CENAH

Delavske hlače

Osebna zaščitna oprema vključuje tudi hlače, jakne in druga oblačila, ki ščitijo uporabnika pred različno nesnago, madeži, posebne vrste hlač pa lahko preprečijo tudi poškodbe. Različne delovne hlače so prilagojene tako, da so na primer na določenih mestih ojačene, da omogočajo vstavljanje ščitnikov (npr. za kolena), imajo večje število žepov za različne pripomočke, od telefona do pisal in manjšega orodja ... Na voljo so tudi kot hlače z naramnicami. Izbirate lahko med različnimi barvami in velikostmi, najbolj bistveno pa je, da je vsa osebna zaščitna oprema podjetja Trgos d.o.o. kakovostna in učinkovita.

Obiščite našo spletno stran!

Trgos, d.o.o. | Osebna zaščitna oprema, zaščitni delovni čevlji, delavske hlače - povezave do naše spletne strani: