Zaščitna oprema (čelada, maske, rokavice itd.) in zaščitni čevlji in obleka

Zaščitna oprema mora biti funkcionalna, zagotavljati pa mora popolno udobje in varnost pri delu. Pod pojmom zaščitna obleka lahko razumemo različno delovno in zaščitno opremo, med katero spadajo zaščitna čelada, zaščitne maske, zaščitna obleka, delovni kombinezoni, delovni zaščitni čevlji itd. V podjetju Trgos smo za vas pripravili bogato ponudbo zaščitne opreme in zaščitnih čevljev ter oblek, ki so namenjeni različni vrsti dela. Glede na vaše želje in potrebe lahko izberete sebi primerno zaščitno opremo. Zagotavljamo vam vrhunsko kakovost zaščitne opreme in čevljev ter oblek, saj se zavedamo, da le primerna zaščitna oprema nudi optimalno varnost pri delu. Oglejte si našo ponudbo na naši spletni strani, vabljeni pa tudi, da nas obiščete v naši trgovini, kjer vam bomo pri izbiri in nakupu zaščitne opreme ali čevljev z veseljem tudi pomagali.

zaščitna opremazaščitni delovni čevlji

Primerna zaščitna oprema - zagotovite si dobre zaščitne čevlje in obleko


Zaščitna oprema, med katero boste našli tudi dobre zaščitne čevlje in obleko, mora biti kakovostna in udobna, prav tako pa mora biti usklajena s standardi osebne varovalne opreme. Pri nas boste dobili najboljše delovne čevlje in zaščitne obleke, ki so usklajeni z Evropsko direktivo, ki predpisuje minimalne zahteve osebne varovalne opreme. Vsi naši artikli oziroma zaščitna oprema so izdelani tako, da zadoščujejo navedenem standardu v vseh podrobnostih. Poleg tega pa so zaščitni čevlji in zaščitna obleka iz naše ponudbe funkcionalni, udobni in trpežni, vam pa omogočajo prijetno nošenje in popolno udobje.

PREVERITE STANDARDE ZAŠČITNE OPREME

Zaščitna čelada in zaščitne maske po ugodni ceni


V naši ponudbi boste našli vso zaščitno opremo, ki jo potrebujete, med drugim tudi zaščitne čelade in zaščitne maske. Med zaščitnimi čeladami oziroma artikli za zaščito glave boste našli tudi gozdarske čelade, naglavne varilne maske, kape, aluminijasta pokrivala itd. Zaščitne maske v naši ponudbi so prav tako raznovrstne, od respiratorjev z ventilom do obraznih mask in zaščitnih mask za enkratno uporabo.