Zaščita dihal - respirator in kakovostna zaščitna maska za dihala (gas maska)

Trgos d.o.o. je priznano podjetje za delovno zaščito. Ponuja vam ponuja bogat izbor različnih proizvodov za zaščito od glave do pet. Izdelki, kot so respirator, gas maska in zaščitna maska za dihala, so namenjeni zaščiti vaših dihal. Poleg tega boste v našem prodajnem programu našli zaščitna oblačila, dežna oblačila in delovno obutev, pa tudi vsa ostala varovala, kot so varnostni pasovi, vrvi in sponke. Strankam želimo nuditi najboljšo kakovost za ugodno ceno.

Zaščita dihal pri delu je izjemnega pomena, saj dihala sodijo med najbolj občutljive dele telesa, zlasti kadar pridemo v stik z nevarnimi kemičnimi spojinami ali finim prahom. Škodljivi delci, plini in hlapi lahko povzročijo nepopravljive poškodbe dihalnih in drugih notranjih organov. Respirator, gas maska in zaščitna maska so tako za dihala nujno potrebna preventiva, saj preprečujejo vdihavanje škodljivih snovi.

KAKOVOSTNA ZAŠČITA DIHAL - ZAŠČITNE MASKE IN RESPIRATORJI

Respirator - zanesljiva in učinkovita zaščita pred delci

Respirator za delce nudi profesionalno zaščito pri mnogih industrijskih panogah, najpomembneje pa je, da ne potrebuje vzdrževanja. Respirator za zaščito dihal je lahko enostavna zaščitna maska za dihala s filtri, lahko pa respirator hkrati dovaja čist zrak.

3M respiratorGas maskaZaščita dihal

Zaščitna maska za dihalaV naši ponudbi boste našli trpežen, lahek, udoben in učinkovit 3M respirator, ki nudi udobno zaščito, še posebej v vročih in vlažnih razmerah. Konveksna oblika, dvojni trak, pena in nosna sponka zagotavljajo udobno nošenje pri vseh velikostih obrazov. Napredno tridelno obliko in posebno mehak notranji sloj ponuja respirator 9322, ki s tem zagotavlja udobje in enostavno komunikacijo. Ker je ta respirator zložljiv, je priročnejši od tradicionalnih respiratorjev skodeličaste oblike. V naši ponudbi pa boste našli tudi respirator za enkratno uporabo.

Gas maska - zaščita dihal ali celega obraza

Plinska ali gas maska pokriva obraz in tako strupenim snovem preprečuje vstop v telo preko oči ali dihalnih organov. Zrak, ki ga uporabnik diha skozi masko, se filtrira preko posebnega filtra. Danes obstaja več vrst zaščitnih mask, njihove izvedbe pa so odvisne od namena uporabe. Polovična in polobrazna zaščitna maska za dihala pokrivata le dihalne poti ter tako uporabnika ščitita pred prahom in manj nevarnimi snovmi. Večjo zaščito pa uporabniku nudijo maske, ki pokrivajo celoten obraz. Takšna je denimo vojaška gas maska, ki je tudi bolj vzdržljiva, saj je odporna na širši nabor strupov, tudi na različne bojne strupe, biološka orožja ter radioaktivni prah.

Zaščita dihal je nujno potrebna, saj zdravje nima cene. Obiščite nas na naši spletni strani. Vabljeni!

Trgos d.o.o. | Respirator, gas maska, zaščita dihal, zaščitna maska za dihala - povezave do naše spletne strani: