Kakovostni materiali in natančna izdelava delovnim oblačilom zagotavljajo dolgo življenjsko dobo


Delovna oblačila morajo biti kakovostna in trpežna, poleg tega pa morajo delavcu ponujati veliko udobja. Pomembno je, da so delovna oblačila praktično sešita in ne omejujejo delavčevega gibanja, zaželeno pa je tudi, da delovna oblačila varujejo še pred vlago. Delovna oblačila, ki jih v trgovini TRGOS ponujamo so izdelana iz trpežnih materialov, ki delovnim oblačilom zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Ob kvaliteti in izjemeni obstojnosti pa so delovna oblačila tudi prijetna in med delom delavca ščitijo pred poškodbami, ki jim je med delom izpostavljen.

VEČ ZAŠČITNIH OBLAČIL


Izbira različnih tipov delovnih oblačil je pestra in tako zagotavljamo delovna oblačila, ki so primerna za prav vsako delo - od dela na dvorišču, v delavnici, gozdu ali celo ob cestišču. Ponujamo delovni kombinezon, ki bo pred poškodbami in vlago zaščitil celotno telo delavca. Poleg zaščite, je delovni kombinezon opremljen tudi z veliko žepi, kamor lahko med delom oseba pospravi ključe, telefon in denarnico pa tudi manjše kose orodja. Poleg tega pa delovni kombinezon in druga delovna oblačila delavcu zagotavljajo veliko udobja med delom ter zaradi prilagodljivih materialov delavca ne omejujejo pri gibanju.

Odsevna delovna oblačila


Na voljo so tudi odsevna delovna oblačila, ki delavca zaščitijo med nočnim delom

V primeru, da je potrebno dela opraviti ponoči in to celo ob prometnih cestah, svetujemo nakup in uporabo odsevnih delovnih oblačil, ki ne bodo zgolj ščitila pred udarci in praskami, pač pa bodo z odsevniki opozorila mimoidoča vozila ter tako delavca zavarovala pred avtomobili. Tudi zaščitna delovna oblačila z odsevniki so izjemno praktična, v njih pa se nahaja veliko prostora, kamor lahko delavec shrani osebne predmete, prav tako pa bo nekaj prostora ostalo tudi za manjše kose orodja.


Poleg delovnih kombinezonov ponujamo tudi ostale kose delovnih oblačil

V trgovini Trgos pa ne ponujamo zgolj delovnih kombinezonov in odsevnih delovnih oblačil. V naši prodajalni se nahaja tudi pestra izbira delovnih brezrokavnikov, ki odlično služijo v prehodnih obdobjih, ko ni več mrzlo, vendar je še vedno prehladno, da bi delo opravljali zgolj v majici. Ponujamo pa tudi delovne hlače, ki so narejene iz kompaktnega materiala, ki bo delavca varoval pred praskami in udarci ter vlago. Tudi delovne hlače so opremljene s priročnimi žepi in so tako še bolj praktične.

Odsevni delovni kombinezoni


Zraven zaščitnih delovnih oblačil pa vam predstavljamo tudi pestro izbiro delovne obutve

Poleg delovnih oblačil pa v trgovini Trgos ponujamo tudi delovno obutev. Delovna obutev je prijetna in udobna, hkrati pa zagotavlja varnost pred udarci, praskami in celo vbodi. V primeru izvajanja del na zahtevnejših območjih svetujemo nakup delovne obutve z zaščitno kapico. Prav tako je potrebno izpostaviti, da delovna obutev - tako kot večina delovnih oblačil - učinkovito varuje pred vlago.

PONUDBA DELOVNIH BREZROKAVNIKOV


Ponudbo delovnih oblačil in druge zaščitne opreme si lahko ogledate na naši spletni strani

Več o delovnih oblačilih, delovni obutvi in ostalih zaščitnih produktih, kot so očala in glušniki lahko najdete na naši spletni strani. Ponujamo pa tudi pestro izbiro delovnih rokavic, v katerih bo delo varnejše in prijetnejše, v hladnih mesecih pa tudi bolj toplo. V primeru dodatnih vprašanj smo vam ves čas dosegljivi tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vprašanja, ki se vam pred nakupom delovnih oblačil še zastavljajo.
Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer lahko delovna oblačila tudi pomerite in se tako prepričate o pravilni velikosti oblačil, ki jih potrebujete. Pričakujemo vas vsak dan od ponedeljka do petka od osme do devetnajste ure, ter v soboto od osme do dvanajste ure. Ob prihodu vas bodo pričakali prijazni prodajalci, ki vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri delovnih oblačil in ostale delovne opreme, ki jo potrebujete za delo.