Zaščitna očala ter zaščita sluha in glave - bogata izbira

Zaščitna očala so pogosto eden osnovne delovne zaščite. Kakovostna zaščitna očala obvarujejo vaše oči pred mehanskimi in kemičnimi poškodbami, zato ne smete pristati na nič drugega kot na najboljše, ko izbirate zaščitna očala (podobno velja tudi za zaščito sluha in glave). Se sprašujete, kje kupiti najkakovostnejša zaščitna očala? Odgovor je trgovina Trgos v Lescah. Specializirani smo za uvoz in prodajo vrhunskih delovnih oblačil, pripomočkov za zaščito sluha ter delovne zaščite za oči in glavo (zaščitne čelade in drugo).

zaščitna očala in čelade


Na voljo zaščitna očala v različnih izvedbah

Preden izberete primerna zaščitna očala, morate dobro razmisliti o lastnostih, ki jih pričakujete. Je pomembno, da so zaščitna očala opremljena s sončnimi filtri? Iščete zaščitna očala z lečami, ki se ne rosijo? Morda potrebujete klorovlaknena zaščitna očala? Nosite korekcijska očala, zato vas zanimajo zaščitna očala, ki se lahko nosijo nad klasičnimi očali? Morajo imeti očala tudi zaščito ob strani? V ponudbi združujemo zaščitna očala, primerna za različne okoliščine, zato iskanje idealnih očal za zaščito vašega vida med delom ne bo zahtevno. Seveda vam lahko pomagamo izbrati zares najboljša zaščitna očala za specifične okoliščine, pravi naslov pa smo tudi za tiste, ki vas zanima delovna zaščita sluha.

KAKŠNO DELOVNO ČELADO POTREBUJETE?


Optimalna zaščita sluha in glave

Pri mnogih delih je zelo pomembna tudi zaščita sluha in zaščita glave s pomočjo zaščitne čelade. Zaščita sluha se lahko včasih zagotovi s kakovostnimi ušesnimi čepki, obstajajo pa tudi okoliščine, ko popolna zaščita sluha zahteva tudi uporabo glušnikov. Ne glede na to, kakšna zaščita sluha vas zanima, boste pri nas našli idealen pripomoček za obvarovanje ušes oziroma sluha. Verjetno celo bolj kot pripomočki za zaščito sluha in oči pa so pomembne zaščitne čelade. V ponudbi vas med drugim čaka tudi zaščitna čelada z vizirjem iz zlatega, temnega stekla. Zaščitna čelada z vizirjem zagotavlja popolno zaščito celotne glave. Tako je zaščitna čelada z vizirjem pripomoček, ki vas obvaruje pred mnogimi nevarnostmi, zato se nakup vsekakor splača.

delovna zaščita sluha