Zaščitna delovna oblačila za varno in udobno delo

V industriji je zelo pomembna zaščita zaposlenih pred različnimi škodljivimi vplivi iz okolja. Delavci se zato zaščitijo s primernimi varovalnimi sredstvi, med katerimi so bistvena ustrezna zaščitna delovna oblačila. Ta naj bodo udobna in funkcionalna, dobro naj varujejo delavca, njihovo vzdrževanje pa naj bo enostavno.

Delovna oblačila

Delovne obleke so v prvi vrsti seveda namenjena delavcem, ki svoje delo opravljajo na manj varnih delovnih mestih. Z zaščitnimi oblačili ter tudi z ostalimi zaščitnimi sredstvi se zaščitijo pred različnimi negativnimi vplivi okolja, ki ogrožajo njihovo zdravje.

PO DELOVNE OBLEKE V TRGOS

Pri nakupu zaščitne delovne obleke oz. kombinezona je dobro razmisliti predvsem o tem, kako močno ste izpostavljeni neki nevarnosti in kako ogroženo je vaše zdravje. Vedno se odločite za takšna delovna oblačila, ki bodo zadostila vsem varnostnim kriterijem. Bolje pa je, da pri nakupu varovalne opreme nekoliko pretiravate in kupite karseda kakovostno ter preizkušeno varovalno opremo. Delovne obleke, kombinezoni in tudi vsa ostala zaščitna sredstva delavca ne smejo ovirati med delom in ga ne smejo kakorkoli ogrožati. Zato bodite pri nakupu pozorni tudi na to, da bo vaše gibanje v teh oblačilih čim bolj neovirano in da varovalna oprema ne bo vplivala na vaše delo in počutje.

VEČ O DELOVNIH OBLEKAH IN KOMBINEZONIH

Zaščitna delovna oblačila podjetja Trgos d.o.o.

Delovne oblekeV podjetju Trgos d.o.o. smo za vas pripravili bogat program delavno zaščitnih sredstev, ki omogočajo varno in udobno delo ne glede na okoliščine dela. Na zalogi imamo vse za zaščito glave, telesa, rok in nog. Za zaščito telesa bodo poskrbela kakovostna delovna oblačila. V naši prodajalni boste našli delovne hlače, jakne, plašče, majice, brezrokavnike in delovne kombinezone, pa tudi odsevna zaščitna delovna oblačila. Svojim kupcem želimo ponuditi kar najboljšo ceno in hkrati tudi najboljšo kakovost, zato so naše delovne obleke izdelane iz najkakovostnejših materialov, ki ohranjajo lep videz zaščitnih oblačil tudi ob intenzivni uporabi. Poleg oblačil lahko pri nas dobite tudi vsa ostala delovna varovala, kot so varnostni pasovi, vrvi, sponke in podobno.

Zaščitna delovna obleka je obvezna za vsakega zaposlenega. Naj bo varnost na delovnem mestu na prvem mestu. Priskrbite si varna, udobna in kakovostna zaščitnadelovna oblačila. Našo ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani.