Brezrokavnik: delovni, varnostni, odsevni, brezrokavnik iz flisa itd.

varnostni brezrokavnik iz flisaBrezrokavnik je delovno oblačilo, ki je nepogrešljiv kos v omari vsakega delavca, bodisi na gradbišču bodisi v industriji. Brezrokavnik mora biti funkcionalen, opremljen z žepi, da lahko vanje pospravimo rokavice, orodje in podobno. Kvalitetni brezrokavniki so narejeni iz lahkih materialov in omogočajo popolno udobje, hkrati pa naše telo ščitijo pred vetrom in mrazom, medtem ko imamo roke proste. V ponudbi podjetja Trgos boste našli kvalitetne in trpežne brezrokavnike, ki so namenjeni različnim delom, nosite pa jih lahko tudi v prostem času. Glede na vaše želje in potrebe lahko izbirate med različnimi vrstami brezrokavnikov, na voljo so na primer delovni brezrokavniki, varnostni brezrokavniki, odsevni brezrokavniki itd. Če vas zanima, ali lahko pri nas dobite brezrokavnik iz flisa, nas obiščite v naši poslovalnici ali pa si ponudbo brezrokavnikov poglejte na naši spletni strani.

Različne vrste brezrokavnikov: varnostni brezrokavnik in delovni odsevni brezrokavnik


V podjetju Trgos, kjer vam nudimo kvalitetno zaščitno opremo, zaščitna oblačila in obutev, boste lahko po ugodni ceni dobili tudi delovni brezrokavnik. Poznamo več vrst brezrokavnikov, ki jih lahko glede na naravo dela izberete v naši ponudbi. Na voljo so klasični delovni brezrokavniki, ki so narejeni iz kvalitetnih in trpežnih materialov, omogočajo popolno prileganje in udobje, opremljeni so s praktičnimi žepi in so na voljo v različnih modelih in velikostih. Če potrebujete varnosti brezrokavnik, ki mora biti viden tudi v temi, potem izberite varnostni odsevni brezrokavnik. Za hladne jesenske dni pa lahko izberete tudi brezrokavnik iz flisa, v katerem vam bo prijetno toplo, vaše roke pa bodo proste za opravljanje dela.

Kaj je pomembno pri izbiri brezrokavnika?

Izbira delovnega brezrokavnika bo lažja, če nas boste obiskali in nam dovolili, da vam pri nakupu svetujemo. Pri izbiri brezrokavnika je pomembno, da je brezrokavnik varen in funkcionalen. V naši ponudbi boste našli različne brezrokavnike, med katerimi boste zagotovo našli primernega zase.

delovni brezrokavniki