Brezrokavnik je kakovostno delovno oblačilo


Trgos d.o.o. je podjetje s sedežem na Bledu in poslovalnico ter trgovino v Lescah, ki se ukvarja s prodajo kakovostnih delovnih oblačil od brezrokavnikov, majic, jaken in hlač ter delovne obutve po izjemno ugodni ceni. Naše podjetje je v Sloveniji izjemno priznano, obenem pa imamo na zalogi vedno večje količine brezrokavnikov, majic ter ostalih delovnih in zaščitnih oblačil ter izjemno pestro ponudbo, ki bo navdušila še tako zahtevne stranke. Izbirate lahko med različnimi brezrokavniki, od varnostnih brezrokavnikov, ki so lahko tudi odsevni do podloženih brezrokavnikov različnih barv z različnim številom žepov. Poleg brezrokavnikov lahko v naši ponudbi najdete več kot 50 vrst delovnih rokavic, delovne obleke lastne blagovne znamke, obenem pa sodelujemo z več kot 500 domačimi in tujimi podjetji, s katerimi odlično poslujemo in smo izjemno uspešni. Naše poslanstvo je zagotoviti kupcem brezrokavnike in ostala oblačila po ugodni ceni in dobri kvaliteti, saj se zavedamo, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu.

NUDIMO TUDI DELOVNE KOMBINEZONE


Brezrokavniki, majice, hlače in ostala delovna in zaščitna oblačila

V našem podjetju smo specializirani za prodajo različnih delovnih oblek kot je brezrokavnik, zaščitnih oblek za varjenje ter različnih dodatkov za delo v obliki očal, čelad in podobnih pripomočkov, ki naredijo vaše delo varneje. Varnost je v našem podjetju na prvem mestu, obenem pa skrbimo za to, da se v naših oblekah počutite udobno, saj s tem povečate kakovost in hitrost vašega dela. Vsaka delovna obleka od brezrokavnika do jaken in hlač mora najprej zadostiti varnostnim kriterijem, seveda pa mora biti funkcionalna in udobna, da se oseba v njej dobro počuti. Za nekatere je pomemben zunanjen videz, zato nudimo različne barve brezrokavnikov, vsem našim oblačilom pa je skupno, da so narejeni iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo, zato nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri kvalitetnih brezrokavnikov ali katerih drugih delovnih in zaščitnih oblačil.

Kvalitetni brezrokavnikiOdsevni zaščitni brezrokavniki


Brezrokavniki različnih barv in materialov za različne namene

Brezrokavnik je oblačilo, ki ga lahko uporabljate za različne stvari, od obleke za prosti čas do delovne obleke na terenu ali v vaši domači delavnici. Je izjemno priročno oblačilo, saj so brezrokavniki izjemno udobni za nositi, obenem pa izjemno funkcionalni, saj lahko imate v žepih različne stvari, ki jih potrebujete pri vašem delu. V našem podjetju imamo na voljo več kot deset različnih vrst brezrokavnikov, izbirate lahko med odsevnimi brezrokavniki, ki spadajo med varnostne brezrokavnike, ki so pomembni predvsem za delo na cestah, saj ste z njimi vidni v temi, podloženimi brezrokavniki za delo v bolj mrzlih mesecih, izbirate pa lahko tudi med brezrokavniki z različnim številom žepov, barv in materialov. Prepričani smo, da bo vsak našel svoj brezrokavnik po ugodni ceni, ki mu bo zagotavljal kakovostno in hitro delo ali pa udoben sprehod v okolici hiše ali stanovanja.

ODSEVNA OBLAČILA


Odsevni brezrokavniki po ugodni ceni v podjetju Trgos

Pri nakupu delovnih oblačil kot so brezrokavniki je izjemno pomembno, da si izberete kakovosten brezrokavnik, ki vas bo varoval pred različnimi neprijetnostmi na delovnem mestu, obenem pa se boste v njem počutili udobno. Odsevnik brezrokavniki so idealna rešitev za delo na cesti ali v temi, saj boste z odsevnimi brezrokavniki veliko bolj vidni in si boste s tem zagotovili prepotrebno varnost. Kljub kakovosti naših odsevnih brezrokavnikov, boste zadovoljni tudi s ceno, saj je prijazna in dostopna vsem. V kolikor imate glede odsevnih brezrokavnikov ali katerih drugih kakršnokoli vprašanje, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri. Ne pozabite, varnost je na prvem mestu, zato se odločite za kakovostne brezrokavnike, ki vam bodo zagotavljali varnost, udobje in dobro počutje. Nudimo pestro izbiro brezrokavnikov za različna področjo uporabe. Obiščite nas in se prepričajte.