Pošlji povpraševanje

Laserski razrez pločevine in cevi - cena izjemno ugodna

Laserski razrez s sodobno napredno tehnologijo, je na področje obdelave kovin prinesla pravo revolucijo. Laserski razrez pločevine in cevi je s to tehnologijo postal natančnejši, hitrejši, bolj prijazen do okolja, saj je manj odpada, ob tem pa je postal bolj ekonomičen. Laserski rezalnik je namreč računalniško voden, kar zmanjšuje odstopanja na minimum.

Kakovost storitve razreza različnih plošč se je tako na eni strani zelo dvignila zaradi uvedbe novih postopkov CNC laserskega razreza, cena te storitve pa se je znižala. Izbira in odločitev za laserski razrez pločevine zato naročnika v nobenem pogledu ne more razočarati, saj mu vsi elementi postopka laserskega razreza in pa končna izdelava in montaža zagotavljajo vrsto očitnih prednosti in koristi.

Laserski razrez pločevine

Laserski rezalnik z natančnim delovanjem zagotavlja visoko kakovost

Kakovostno in natančno delovanje računalniško vodenega laserskega rezalnika, med katerimi je cevni laser najsodobnejši, prinaša vrhunske rezultate: odpad je zanemarljiv, kar prinaša velike prihranke. Družinsko podjetje Skitti d. o. o., ki uporablja za laserski razrez najsodobnejšo tehnologijo in v kratkem roku opravi vsak laserski razrez cena zanj pa je konkurenčna. Naročniku jamči, da na primer pri laserskem razrezu aluminija ne bo večjega odstopanja kot 0,1 milimetra.

Poleg tega pri laserskem razrezu nekateri postopki zaradi natančnega delovanja laserskega rezalnika niso več potrebni, na primer dodatno varjenje, tudi montaža je poenostavljena. Poleg laserskega razreza aluminija izvedejo laserski razrez cevi in laserski razrez pločevine različnih vrst: železnih, nerjavečih, bakrenih, medeninastih in pocinkanih plošč.

Laserski rezalnik

Nižji stroški zaradi najsodobnejše tehnologije za laserski razrez

Vsak korak pri laserskem razrezu cevi ali pločevine, je maksimalno premišljen, hiter in brez napak ponovljiv skoraj brez omejitev, hkrati pa omogoča postopke, ki pri klasični obdelavi kovin niso bili izvedljivi. Laserski rezalnik v 3D tehnologiji pa ni omejen le na pločevino ali cevi, ampak se z njim lahko izrezujejo različne oblike, luknje in tudi priključki.

S tem se olajšajo in skrajšajo vsi nadaljnji koraki, kar je bistvena nadgradnja klasičnega sistema razreza in s tem se skrajša čas in znižajo stroški celotnega postopka. V podjetju Skitti d. o. o. opravijo delo po predlogi računalniške risbe v formatu zapisa DXF in tudi skice.

V obdelavo sprejmejo plošče do površine 1500 x 3000 mm in različnih debelin. Začetna debelina je pri vseh ploščah 0,5 mm, končne debeline pa so različne – od najdebelejših železnih plošč debeline 20 mm do tanjših nerjavečih plošč 12 mm.

Laserski razrez aluminijastih, bakrenih in medeninastih plošč, je mogoč do njihove debeline 8 mm, pocinkanih pa do 4 mm. Natančnost in zanesljivost sta zaščitni znamki podjetja pri laserskem razrezu cena za to pa je več kot ugodna.

Laserski razrez aluminija, inoxa...Laserski razrez aluminija, inoxa...