Zunanje rolete z toplotno izolacijo, senčenje in dodatno varnost


Se odločate za nakup okenskih rolet, ki vam bodo zraven toplotne in zvočne izolacije služile tudi kot dobra protivlomna zaščita? Predstavljamo vam zunanje rolete znamke Strle. So kvalitetno senčilo, ki ga namestimo na zunanji strani okna. Zunanje okenske rolete bodo služile več namenom - služile bodo zatemnitvi prostora, zvočni in toplotni izolaciji, prav tako pa bodo še dodatno zavarovale okno proti vlomom. Zunanje rolete so izjemno odporne na zunanje vplive in so zelo trpežne. Vzdrževanje okenskih rolet in njihovo čiščenje je tako izjemno preprosto.


Okenske rolete v različnih barvah in modelih


Okenske rolete vam ponujamo v različnih barvnih odtenkih, tako da boste rolete lahko brezskrbno kombinirali z različnimi barvami vaše fasade.
Zunanje rolete lahko montirate na novogradnje ali na že obstoječe objekte. Seveda lahko montažo okenskih rolet naročite tudi pri nas. Zunanje rolete bomo dobavili in zmontirali v dogovorjenem času in vam tako prihranili delo in čas.
Naši izdelki so kvalitetni, odporni in tako trajni. Zraven zunanjih okenskih rolet lahko pri nas naročite vse sestavne dele rolet. Ponujamo vam tudi veliko izbiro nadokenskih rolet, ki pridejo v poštev ob gradnji novogradnje ali ob menjavi oken, saj je njihovo namestitev potrebno planirati že v naprej. Nadokenske rolete so vgrajene v fasado in tako ne bodo kazile videza objekta. Pri nas lahko kupite tudi predokenske rolete, ki predstavljajo rešitev na že obstoječih oknih in vratih, saj se predokenske rolete vgradijo neodvisno od oken in vrat.

SENČILA STRLE


Izbiro rolet si lahko ogledate na naši spletni strani. Za dodatne informacije nas lahko pokličete po telefonu ali pa nas kontaktirate po e-pošti. Veseli bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer si lahko ogledate različne modele zunanjih rolet in se prepričate o izbiri modela in barve ter seveda o kvaliteti izdelka. Ob obisku vas bo pričakala prijazna ekipa strokovnjakov, ki vam bo pomagala pri izbiri pravih zunanjih rolet za vas.

Si želite tudi novih komarnikov? Več tukaj: http://www.strle.net/komarniki

zunanje roletezunanje žaluzije