Tipi rolet, kot so rolete Falcon in Termobox-R, zagotavljajo optimalno izolacijo

Tipi rolet, ki so na voljo v Roletarstvu Medle d.o.o. so primerni za že obstoječe objekte in novogradnje. Zaradi posebne zasnove namreč omogočajo enostavno montažo in demontažo. Visokokakovostna izdelava rolet nudi učinkovito zaščito z zunanje strani pred radovednimi pogledi in vremenskimi vplivi.

Zunanje rolete cenik katerih je nadvse ugoden, odlikujeta odlična zvočna in toplotna izolacija. Prav tako zagotavljajo optimalno zaščito pred vdorom insektov in nepridipravov. V obsežni ponudbi Roletarstva Medle d.o.o. boste našli različne tipe rolet, kot so:

  • predokenske vidne rolete (Ideal, Četrt-oval, Oval)
  • predokenske podometne (Podometna 90°, Podometna 20°)
  • nadokenske rolete (Multi-Rollbox, Inline 225, rolete Termobox - R)
  • rolete Falcon

Izdelava rolet dopušča popolno prilagodljivost uporabniku. Dopolniti jih je mogoče z vgradnimi komarniki ali z elektromotorjem za električno upravljanje preko daljinskega upravljalca, stikala in programske urice. Napredni tipi rolet so primerni tudi za najbolj obremenjena območja, saj ne potrebujejo posebnega vzdrževanja. Le občasno čiščenje.

Tipi rolet kakovostnega proizvajalca

Rolete Falcon so revolucionarno senčilo, ki prepušča do 700 % več svetlobe in zračnosti

Rolete Falcon so revolucionarno zasnovano senčilo, ki ponuja nove dimenzije senčenja. Moderno senčilo uporabniku nudi optimalno zasebnost, termično zaščito pred pregrevanjem prostorov ter preprečuje toplotne izgube. Falcon so primerne tudi za večje zastekljene površine. Zaradi posebno oblikovanih rež v lameli, kljub uspešni toplotni zaščiti, v prostor prepuščajo do 700 % več svetlobe in zračnosti kot klasična roleta.

Rolete Falcon imajo poseben sistem zračenja, pri katerem so lamele spuščene, reže pa odprte. Takšen sistem dopušča napredno prezračevanje prostorov ter ohranitev toplotne in protivlomne zaščite. Kompaktna, bistveno močnejša izvedba poskrbi za dolgo življenjsko dobo rolete in enostavno vzdrževanje.

Vsi tipi rolet, se ponašajo z edinstvenimi lastnostmi. Pri roletah Falcon so to ALU lamele. Slednje so polnjene z izolacijo oziroma poliuretansko peno ter serijsko pripete s protivlomnimi vzmetmi. ALU pločevina na lamelah je bistveno močnejša in debelejša od klasičnih senčil. Vse lamele pa so še strojno eritirane, kar zagotavlja zanesljivejše in tišje delovanje.

Rolete cena katerih je dostopna preko spletne ponudbe, so na voljo v različnih barvah in roletnih sistemih. To pomeni, da se lahko vgradijo v notranje nadokenske, podometne ali zunanje omarice.

Rolete Falcon - pametne rolete na daljinsko upravljanje

Nadokeneske rolete Termobox so v skladu s predpisi o varčevanju energije

Tipi rolet Termobox - R predstavljajo izpopolnjen roletni sistem. Takšna izdelava rolet je primerna predvsem za novogradnje ali obnove objektov, ki potrebujejo maksimalno izolacijo. Omarica je najprej privijačena na okno in nato skupaj z oknom vstavljena v odprtino. K lažji vgradnji pripomore tudi izdelava iz stiropora. Unikatna zasnova senčil je v skladu s predpisi o varčevanju energije.

Tipi rolet z vsestransko prilagodljivo omarico uporabniku nudijo izjemno zvočno, toplotno in zrakotesno izolacijo. S trupom ojačanim z jekleno površino zagotavljajo vzdržljivost, močno stabilnost ter preprečujejo toplotne izgube. Tipi rolet, kot so Termobox - R, ne vplivajo na zunanji videz objekta, saj je omarica v celoti skrita pod omet. Zaradi potrebe po optimalni izolaciji je priporočljivo daljinsko upravljanje rolet.

Rolete Termobox

Rolete na daljinsko upravljanje se ponašajo z zmogljivim krmilnikom in dodelano aplikacijo

Ker so pametni domovi prihodnost, se vse več uporabnikov odloča za vgrajevanje pametnih rolet. Pametni tipi rolet jim nudijo upravljanje preko različnih sistemov krmiljenja in elektropogona. Elektromotorni pogon prepreči toplotne izgube, ki bi nastale zaradi odprtine za mehanski prenos upravljanja.

Pametne rolete je mogoče usmerjati preko stikala ali daljinskega upravljalnika. Slednji omogoča nastavitev časovne ure, krmiljenja določenega števila senčil ali uravnavanje glede na vremenske spremembe. Rolete na daljinsko upravljanje je mogoče enostavno povezati s sistemom Elero Centero, ki dopušča krmiljenje preko pametnega telefona.

Takšna rešitev ne potrebuje centrale, saj je krmilnik vgrajen pod stikalo vsake rolete ter je preko WiFi omrežja povezan s hišnim modemom. Odziven krmilnik deluje tudi kot repetitor, kar pomeni, da prenaša signal iz enega krmilnika na drugega. Tako povezana senčila nimajo težav z dosegljivostjo.

Dodelana aplikacija na pametnem telefonu dopušča možnost nastavitve naklona rolet, priljubljenih pozicij, časovnega upravljanja itd. Ob tem pa prikazuje še vreme na lokaciji.

Zunanje rolete cenik ugoden