Rolete Falcon in Termobox so vrhunski dosežek v izdelavi rolet

Tipi rolet so različni, če morda razmišljate o nakupu in si že od nekdaj želite vsak hip v dnevu idealno zasenčeno oziroma osončeno notranjost svojega stanovanja. Zdaj si lahko to željo preprosto uresničite. Sodobni tipi rolet imajo vrsto naprednih in inovativnih rešitev, ki bistveno dvignejo kakovost bivanja.

Vrhunski tehnološki in oblikovni dosežek so edinstvene rolete Falcon, plod slovenskega znanja Roletarstva Medle, ki pomenijo popolnoma novo dimenzijo pri izdelavi rolet. To pa ni njihov edini tehnološki presežek, v Roletarstvu Medle so v svoji naravnanosti v razvoj in napredek razvili še atraktivno oblikovane nadokenske rolete Termobox in ob tem nadokensko omarico za rolete Termobox, ki je zaradi izvrstnega tesnjenja prilagojena za vgradnjo v pasivne hiše.

Za še večjo udobnost so to rolete na daljinsko upravljanje in pametne rolete, cena zanje pa več kot konkurenčna. Bi radi izvedeli več o tako izpopolnjenih tipih rolet, ki vam bodo spremenile vsakdan?

Zunanje rolete - cenik ugoden

Rolete Falcon z inteligentnimi rešitvami presegajo vse tipe rolet

Ste si od nekdaj želeli nekaj več tako od vaše rolete kot od vaše žaluzije? Zdaj imate na voljo popoln tip rolet, ki združuje najboljše lastnosti obeh – roleto Falcon

Pri Roletarstvu Medle so v izdelavo rolet Falcon vložili strast do inovativnosti in ustvarili tehnično ter estetsko dovršen tip rolete, ki je večfunkcijski in pomeni korak dlje v uporabnosti in udobju bivanja. Seznam odlik tipa rolet Falcon, ki vas bodo vsak dan znova navduševale in vam ponujale več in več možnosti udobja, je dolg, kot prvo pa to ni tip rolet, ki ste ga poznali doslej.

Največja posebnost rolete Falcon je poseben režim zračenja prostora. Aluminijaste lamele, ki so precej debelejše in močnejše od običajnih in so polnjene z izolacijo, imajo reže tako oblikovane, da so lahko lamele spuščene, reže pa ostanejo odprte, zaradi česar je zračenje za 700 % učinkovitejše in prepuščajo za 700 % več svetlobe. Prednost takšnega zračenja pri tem tipu rolet je v tem, da je prostor hkrati toplotno in protivlomno zaščiten.

Nadokenske rolete

To zagotavlja roletam Falcon povsem novo dimenzijo uporabe, saj v stanju spuščenih lamel poleg popolne zatemnitve omogočajo še zračnost in prosevanje svetlobe, kar je bila doslej le lastnost žaluzij. Zaradi kompaktne izvedbe imajo rolete Falcon dolgo življenjsko dobo, na vzdrževanje pa lahko kar pozabite, potrebno jih je le tu in tam prebrisati.

Oblike rolete Falcon so zelo prilagodljive, primerne tako za večje steklene površine kot za steklene površine nepravilnih oblik. Da bo upravljanje z njimi kar se da udobno, lahko izberete poleg tipa rolet na ročni pogon rolete na daljinsko upravljanje, katerega lahko uporabnik nadgradi s časovno programiranim upravljanjem ali s krmiljenjem na podlagi senzorjev. Vse več se vgrajujejo pametne rolete, ki jih upravljate prek pametnega telefona.

Tipi rolet

Nadokenske rolete Termobox za dom brez izgub energije

Izdelava rolet pri Roletarstvu Medle temelji na tehnoloških inovacijah – in naj predstavimo še en njihov patentno zaščiten izdelek poleg rolet Falcon: lepo oblikovane nadokenske rolete. Njihov največji adut je odlična izolativnost, saj imajo aluminijaste lamele polnjene s poliuretansko peno.

Če gradite pasivno ali nizkoenergijsko hišo ali ste se lotili obnove hiše, so kot naročene za vas nadokenske rolete Termobox z izvrstno izolirano nadokensko omarico za rolete Termobox. Ta nadokenska omarica je skrita pod fasado in tako ni moteča, vgradi pa se po zahtevah RAL montaže. Nadokenske rolete Termobox se zaradi toplotnih izgub ne upravljajo ročno, to so zmeraj rolete na daljinsko upravljanje.

Ne glede na to, za kateri tip rolete se boste odločili, vam je za nasvete vedno na voljo izkušena ekipa Roletarstva Medle, ki med Slovenci uživa posebno zaupanje in spoštovanje. Poleg tega so za svoje kakovostne rolete postavili razumne cene.

Že po hitrem pregledu cenika zunanjih rolet se lahko prepričate, da je cena rolet pri Roletarstvu Medle več kot konkurenčna. Kot pravijo sami, imajo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno rolet, sicer pa se o tem lahko pred nakupom prepričate sami v katerem od njihovih prodajnih salonov.

Rolete cena