Pošlji povpraševanje

Naj bo nega obraza kot umivanje zob: ne luksuz, ampak rutina

Ker je obraz ogledalo vaše osebnosti in iz njega sijejo vaše oči, mora biti negi obraza namenjena posebna pozornost v vaši negovalni rutini. Mimo so časi, ko je bila nega obraza luksuz, zdaj daljša življenjska doba in drugačen način življenja narekujejo, da morate svoji higieni in skrbi za kožo nameniti nekaj več misli. Ne glede na to, ali je za vas primerna nega suhe kože ali se nagibate bolj na mešano ali mastno kožo, naši strokovnjaki in znanje bodo v kombinaciji s priznanimi blagovnimi znamkami in tehnikami našli pravi tretma za vas.

Nega suhe kože okoli oči: naj vam pogled zvezdnato zasije in obraz zažari

Za predele okoli oči smo razvili kar nekaj metod, ki vam pomagajo do vedno svežega in spočitega videza. Koža v predelih okrog oči je namreč zelo občutljiva in rabi prilagojeno nego. Ponujamo vam negovanje z rastlinskimi izvlečki, kjer se odstranijo in preprečujejo temni kolobarji in morebitne otekline. Ta vrsta nege suhe kože na obrazu vašo kožo vlaži, gladi in naredi bolj čvrsto, pomaga pa tudi pri odstranjevanju podočnjakov. Vemo namreč, da je ravno obraz tisto, kar si ljudje na vas najbolj zapomnijo, ter po čemer se tudi vi sami najbolj definirate. Privoščite si torej najboljše iz lepotnih oaz. Na naši spletni strani boste našli vse podrobnosti in opise ter cene o različnih metodah in programih nege obraza, ki jih ponujamo.

POLEG NEGE OBRAZA NUDIMO TUDI LIČENJE

Ne le okoli oči: s preizkušenimi metodami do najbolj učinkovite nege občutljive kože

Zaradi hormonske slike ali njenih sprememb, prehrane ali stresa pogosto pride do posledic na koži. Če se sprašujete, kako lahko odpraviti rdečico, akne, utrujen izgled ali madeže in otekline, se obrnite na nas in s prilagojenim pristopom bomo našli pravo rešitev za vas. Z našimi izdelki za nego obraza zajamete iz zakladnice najboljšega, kar ponujata vaši koži narava in tehnologija. Tudi sami lahko nego okrepite doma, kar vam ne vzame veliko časa. Vse pa se začne pri skrbi za čiščenje obraza in primernimi produkti za vaš tip kože, ki pa ne smejo biti preveč agresivni. Tako postane nega obraza del vaših vsakdanjih navad, svoji koži in telesu pa zagotavljate celostno skrb in nenehno obnavljanje.

Za miren in krepčilen spanec ter svež pogled v nov dan: večerna nega obraza

Mladosten in zdrav videz kože se začne pri negi obraza, primerni za vaš tip kože. Zjutraj in zvečer moramo obrazu nameniti nekaj minut, da lahko ves dan in ne glede na okoliščine ohranimo čil in vitalen videz. Zato je pomembno, da po napornem delovnem dnevu kožo dobro očistimo s čistilnim gelom in tonikom, nato pa nanesemo hranilno kremo, ki bo koži povrnila elastičnost in sijaj. Kožo lahko nekajkrat tedensko še dodatno očistimo s pilingom, ki odstrani odmrle celice. Tako negovana koža bo vedno dihala in se obnavljala med počitkom, zato jo primerno pripravimo in ji redno privoščimo lepotni spanec.

Naravna nega obraza iz bogate zakladnice tradicije in najnovejših sodobnih dognanj

Vse bolj se širi navdušenje nad naravnimi metodami nege obraza. Vedno več ljudi namreč razume, da se ta tradicija neguje že tisočletja, zato spoznavajo načine in izdelke, ki so narejeni iz zelišč in naravnih izvlečkov. Ne smemo pa misliti, da je naravna kozmetika milejša ali zato neučinkovita. Biti moramo ravno tako pazljivi kot pri drugih izdelkih, zato zaupajte strokovnjakom in priznanim znamkam. V našem salonu uporabljamo kvalitetno organsko kozmetiko Ilcsi, primerno tudi za nego suhe kože. Poleg tega nudimo tudi naravne izdelke za pedikuro in manikuro Jessica ter aroma masažo, kjer uporabljamo naravna eterična olja. Tako boste vedno dobili najboljše iz narave skupaj s strokovnim vodenjem in nasveti, da ne bi prišlo do neželenih reakcij ali alergij. Oglasite se pri nas osebno, po telefonu ali preglejte našo spletno stran.

CENIK NARAVNE NEGE OBRAZA