Rabljeni računalniki - Rabljena računalniška oprema boljša od nakupa nove

Potrebujete namizni računalnik ali prenosnik? Ste mogoče že pomislili na nakup rabljenega računalnika? Dejstvo je, da imamo vsi raje novo kot rabljeno, četudi le komaj rabljeno. Vendar je v času slabše ekonomije po svetu rabljena računalniška oprema vedno bolj iskana.

Rabljeni računalniki in rabljeni prenosniki - Rabljena računalniška oprema in njen trg

Zaradi hitre menjave izdelkov na trgu in množice ljudi, ki so vedno pripravljeni preizkusiti najnovejše, se je v svetu razvil trg rabljene računalniške opreme. Rabljeni računalniki in rabljeni prenosniki (notesniki) so več kot dovolj zmogljivi za vaše vsakodnevno delo doma ali v pisarni. Obenem pa so občutno cenejši in zato primerni tudi za proračun študenta ali novonastalega podjetja. V Brown Bear Team d.o.o. vam ponujamo rabljeno računalniško opremo priznanih blagovnih znamk. Pri nas dobite rabljen namizni računalnik, LCD monitor ali prenosnik - skrbno pregledan, testiran in v brezhibnem fizičnem stanju. Tudi v večjih količinah.

Rabljeni računalniki in opremaRabljeni računalniki in rabljeni prenosniki - Rabljena računalniška oprema po standardu proizvajalca

Če želite kupiti namizni računalnik ali prenosnik, ki dela kot nov, a stane manj, kupite rabljenega pri nas. Na kratko, rabljeni računalniki se prodajajo po občutno nižji ceni od novih računalnikov s podobnimi ali istimi specifikacijami kot novi in imajo omejeno garancijo (običajno 6 mesecev). To so rabljeni računalniki ali rabljeni prenosniki (notesniki), ki so bili vrnjeni proizvajalcu iz različnih razlogov:
- vračilo s strani stranke (odpoved naročila, garancija, preteku najemniške pogodbe...);
- posodabljanje opreme podjetij, ki potrebujejo opremo visoke zmogljivosti;
- vračilo računalnikov uporabljenih v demonstracijske in testne namene;
- tovarniška in neprodana zaloga...


Ne glede na njihovo zgodovino se za računalnike prične proces obnove s pregledom notranjih in zunanjih komponent. Sledi popravilo vseh zaznanih problematičnih komponent in obvezno natančno testiranje, ki zagotavlja, da so obnovljeni računalniki v skladu s specifikacijami in standardi proizvajalca. Obnovljeni rabljeni računalniki, prenosniki / notesniki so tako z nižjimi cenami del ponudbe vedno večih večjih proizvajalcev računalniške opreme.

Rabljeni računalniki - Nakup pri specializiranemu prodajalcu rabljene računalniške opreme

Rabljena računalniška oprema je danes marsikje dosegljiva. Rabljen namizni računalnik lahko kupite preko oglasov na spletu, v revijah... A tak nakup vam ne zagotovi, da bo kupljena rabljena računalniška oprema tudi zares delujoča in programska oprema licenčna. In ko boste ugotovili težavo, oseba, ki vam je prodala opremo, verjetno več ne bo dosegljiva za vas. Mi vam zagotavljamo varen nakup, preverjeno kvaliteto opreme, varno dostavo naročila, garancijo vsaj 6 mesecev in servis. Predvsem pa zagotovimo, da se bomo tudi po vašem nakupu javljali na vaše klice.

BROWN BEAR TEAM d.o.o. | Rabljeni računalniki, notesniki / prenosniki, namizni računalnik - povezave do naše spletne strani: