Namizni računalnik HP - idealni za zahtevnejše uporabnike

Namizni računalnik oziroma PC, kot mu pravimo, ima kar nekaj prednosti pred prenosnimi, čeprav danes za njimi kljub vsemu malce nazadujejo. Prenosno napravo namreč brez težav vzamemo s seboj, medtem ko pri namiznem računalniku to seveda ni mogoče. Vsekakor pa nam le-ti omogočajo precej enostavnejšo menjavo strojne opreme, poleg tega je mogoče dokupiti posamezne komponente in jih naknadno vgraditi, omeniti pa moramo še zmogljivost, ki je pri namiznih računalnikih HP bistveno boljša kot pri prenosnikih. Pri tem je potrebno vedeti naslednje. Vsak proizvajalec proizvaja naprave v namen širokega potrošništva in v namen poslovne rabe. Namizni računalniki HP iz poslovne linije se ne znajdejo na policah računalniških trgovin, poleg tega pa so njihove cene zelo visoke, zato si jih marsikdo ne more privoščiti. Ker pa so neverjetno zmogljivi in imajo zelo dolgo življenjsko dobo, je odlična rešitev njihova obnova, s katero se ukvarjamo v podjetju BBT. Gre za način, zaradi katerega si uporabnik lahko zagotovi zmogljivi namizni računalnik HP (s procesorjem i5 ali drugim) po ugodni ceni.

Zakaj bi izbrali obnovljen poslovni namizni računalnik?

Poleg ugodne cene računalnikov obstaja ogromno razlogov ZA. Za opravila, ki jih vsak dan opravljamo v pisarni ali doma in za potrebe svojih otrok pač ne potrebujemo čisto novega namiznega računalnika, zato je obnovljeni precej boljša izbira. Eden izmed razlogov za so veliki prihranki, vse od 250 € do 500 € in celo več, poleg tega pa je življenjska doba naprave 3× daljša kot pri namiznih računalnikih HP, ki jih kupimo v trgovini. Poslovna linija je višje kvalitete, saj je namenjena intenzivni in daljši rabi, pa tudi različnim pogojem dela na terenu. Tovrstno opremo zaradi visoke cene kupujejo predvsem podjetja, na policah računalniških trgovin pa se tovrstna oprema običajno ne znajde. Kdor si želi dolgotrajnega in stabilnega delovanja namiznega računalnika HP z i5 procesorjem, bi vsekakor moral razmisliti o obnovi tistega iz poslovne linije.

namizni računalniki i5poceni namizni računalnik

Na voljo so priznane blagovne znamke

V spletni trgovini BBT najdemo obnovljene namizne računalnike priznanih blagovnih znamk, kot so HP, Dell, Lenovo in številne druge. Zaradi velikih serij izdelave, znanja in ugleda proizvajalca se pri napravah pojavlja veliko manj sistemskih napak, predvsem pa so vgrajene komponente standardne in dobro funkcionalno usklajene. Tiho in stabilno delovanje sta le še eni izmed mnogih prednosti nakupa obnovljenega namiznega računalnika HP, ki je v primerjavi z drugimi - novimi zelo poceni. Kakovost A pomeni, da so namizni računalniki tehnično brezhibni, vsi zasloni brez prask, odrgnin, madežev ali kakršne koli druge anomalije. Ker so naša merila glede kakovosti zelo visoka, naše oko pa zelo ostro, vam nudimo le najboljše. BBT kakovost je sinonim za vrhunsko ohranjenost!

Kako se poslovna linija razlikuje od široko-potrošne?

Pri poslovni liniji hitro opazimo kakovostne komponente in bolj vzdržljive materiale, zlasti pri robustnem in trpežnem ohišju, ki je bolj odporno na udarce in odrgnine. Namizni računalniki iz poslovne linije imajo kakovostnejše mat zaslone, ki so prijaznejši do oči in se ne bleščijo, slika pa ob spremenjenih pogojih svetlobe ostaja nepopačena. Mat zaslon je v vsakem primeru precej boljša izbira. Baterije trajajo dlje časa, imajo daljšo življenjsko dobo in daljše trajanje, hladilni sistemi pa so močnejši, od česar je tudi v veliki meri odvisna dolžina življenjske dobe. Namizni obnovljeni računalniki HP iz poslovne linije se ne pregrevajo. Če ne želite zamuditi aktualnih ponudb, obiščite spletno stran podjetja BBT, v katerem smo vam vedno pripravljeni svetovati. Pomoč in svetovanje sta vam zagotovljena tako pri izbiri kot tudi pri vprašanjih. Z vami smo že 15 let.