Kakovostni DELL, LENOVO in HP obnovljeni monitorji iz poslovne linije

Koncept dela od doma se je v času koronavirusa precej spremenil. Veliko zaposlenih je delo iz pisarn preselilo v domačo pisarno. Za učinkovito delo pa je potrebno imeti tudi zmogljivo in ustrezno računalniško opremo. Pri tem je nakup monitorja, namiznega računalnika ali prenosnika lahko tudi cenovno ugoden, vendar ne na račun kakovosti. Rabljeni in obnovljeni monitorji iz poslovne linije, ki so strokovno pregledani in testirani, so kot nalašč za delo od doma, saj so odlično ohranjeni, nudijo dolgo življenjsko dobo in so na voljo po ugodnih cenah. Poleg tega pa DELL monitor in HP monitor iz poslovne linije nudita tudi številne prednosti pred monitorji iz široko-potrošne linije, ki so na voljo na trgovskih policah. Podjetje Brown Bear Team odkupuje rabljene monitorje od večjih podjetij, ki so opremo uporabljala le nekaj let. Monitorji v različnih diagonalah in ločljivostih zaslona so zanesljivega izvora. Njihova posebnost iz poslovne linije pa je v tem, da nudijo profesionalne matrike in nadstandardne čipe za procesiranje slike.

Odlično ohranjeni monitorji v kakovosti A

V BBT spletni trgovini z računalniki iz poslovne linije so na voljo monitorji v kakovostnem razredu A. To pomeni, da je oprema odlično ohranjena in nepoškodovana. Na primer, če je rabljen DELL monitor označen s kratico A++, to pomeni, da je videti kot nov, nima niti najmanjše praske na ekranu ter je običajno na voljo še v proizvajalčevi garanciji. Nakup monitorja v kakovostnem razredu A pa pomeni, da so zasloni brez sledi uporabe oziroma imajo lahko le drobne sledi uporabe, kar pa ne zajema večjih prask, madežev, odrgnin in drugih anomalij. Na primer, če pa je rabljen HP monitor označen s kratico A-, to pomeni, da ima le manjše lepotne napake, kot so zanemarljive praske, milimetrski madeži na ekranu in skorajda neviden prah pod zaslonom. Ta oprema je zato na voljo po zelo ugodnih cenah.


LED monitorj

nakup monitorja

Profesionalni LED monitorji iz poslovne linije

Obnovljeni monitorji iz poslovne linije so izdelani za zahtevne uporabnike, ki potrebujejo kakovostno sliko. Vendar pa na drugi strani nudijo tudi odlično uporabniško izkušnjo pri domači rabi. DELL monitor iz poslovne linije nudi bolj sofisticirane in nadgrajene matrike, v primerjavi z enako blagovno znamko, ki izdeluje zaslone za široko potrošnjo. Rabljeni in odlično ohranjeni LED monitorji nudijo vrhunsko izvajanje in prikazovanje slike na zaslonu. TN zaslonska matrika nudi hitro odzivnost slike in visoko hitrost osveževanja. Rabljen HP monitor iz poslovne linije pa ima običajno vgrajene IPS zaslonske matrike, ki predstavljajo najnovejšo tehnologijo, saj nudijo prikazovanje slik z zelo bogatimi barvami. Poleg tega pa monitorji z IPS matrikami nudijo tudi optimalen vidni kot, kar pomeni, da je ekran viden iz vseh položajev. V primerjavi z zasloni iz široke potrošnje so matirani ekrani iz poslovne linije bolj prijazni do oči, prav tako pa se ne bleščijo.

Obnovljen DELL monitor in HP monitor z garancijo

V slovenski BBT spletni trgovini z obnovljenimi namiznimi računalniki in prenosniki so na voljo monitorji iz poslovne linije priznanih proizvajalcev. DELL monitor v modelu UltraSharp ima vgrajeno matriko Premier Color, ki zmore procesirati kar 67-krat višji nabor barv, zato nudi tudi bolj bogato sliko. DELL monitor ima tako 1,07 milijarde barvnih odtenkov, klasični zasloni iz široke potrošnje pa imajo 16,7 milijonov barvnih odtenkov. Monitorji LENOVO v modelu ThinkVision imajo vgrajeno najsodobnejšo IPS LED matriko ter nudijo optimalen vidni kot, zelo hiter odzivni čas in visoko ločljivost slike. Zelo podobne lastnosti nudi tudi HP monitor v modelu Elite Display iz poslovne linije. V vsakem primeru nudijo poslovni monitorji zelo visoko kakovost, prednost pa je v tem, da so na voljo po zelo ugodnih cenah. Za HP monitor ali obnovljen zaslon katere druge blagovne znamke lahko pri BBT ponudniku naročite tudi podaljšanje garancije na 24 mesecev, čeprav je pri nakupu zaslona že vključena brezplačna enoletna garancija.

OPRAVITE NAKUP BREZ TVEGANJA