Trgovina z računalniki, kjer je zagotovljena kvaliteta

Brown Bear Team d.o.o. (krajše BBT) je trgovina z računalniki v Trzinu, ki se ukvarja s prodajo obnovljenih poslovnih računalnikov - vse od osebnih računalnikov do prenosnikov in bolj zmogljivih delovnih postaj s posebnimi procesorji. V naši trgovini z računalniki ponujamo izjemno kvaliteto priznanih blagovnih znamk po ugodnih cenah, zaradi česar smo primerni za vse, ki si želijo kakovosten HP računalnik po dostopnih cenah. Vsi računalniki v naših akcijah so iz poslovne linije z dolgo življenjsko dobo ter A kvalitete, kar pomeni, da je oprema brezhibno delujoča in brez prask ter madežev. V kolikor vas zanima nakup prenosnika nas kontaktirajte ali obiščite v naši trgovini z računalniki, kjer vam bodo naši strokovnjaki z veseljem pomagali pri izbiri.

Trgovina z računalniki BBT - poslovna linija rabljenih računalnikov

Vsaka priznana blagovna znamka računalnikov, kot so HP, Dell in Lenovo - izdeluje računalnike v dveh linijah, t.j. poslovni in široko potrošni, saj se z različnimi kakovostnimi razredi želi približati čim širšemu krogu kupcev. V naši trgovini z računalniki se ukvarjamo zgolj s poslovno linijo računalnikov. Poslovna linija je namenjena intenzivnejši in daljši rabi ter predvsem poslovnim uporabnikom, ki potrebujejo kvalitetnejše prenosnike, ki za razliko od prenosnikov široke potrošnje zagotavljajo daljšo življenjsko dobo. Po navadi jih kupujejo predvsem podjetja, ki si želijo dolgotrajnega in stabilnega delovanja prenosnikov ali osebnih računalnikov. Zaradi tega jih boste le stežka našli na prodajnih policah, obenem pa je cena tudi neprimerno višja. Tukaj nastopi naše podjetje - v naši trgovini z računalniki imamo rabljene poslovne računalnike, ki so bili v krajši rabi izključno v velikih podjetjih, ki morajo svoje računalnike redno menjati. Tako lahko v naši trgovini z računalniki dobite kvalitetno opremo po izjemno ugodni ceni.

trgovina z računalnikiosebni računalniki

Trgovina z računalniki BBT zagotavlja A kakovost in velik prihranek

Vsak računalnik, od osebnega do prenosnika, je v naši trgovini z računalniki testiran, pregledan in fizično očiščen. V kolikor je potrebno so poškodovani deli zamenjani z novimi, s čimer lahko zagotovimo, da so osebni računalniki in prenosniki brezhibno obnovljeni. V naši trgovini z računalniki za vse računalnike velja A kakovost. Kaj pomeni A kakovost? Gre za HP, DELL in ostale računalnike priznanih blagovnih znamk, ki so tehnično brezhibni, vsi zasloni so brez prask, odrgnin in madežev, ohišja imajo lahko drobne sledi uporabe, vendar nikoli večjih poškodb. To pomeni, da čeprav je računalnik rabljen, dobite praktično brezhibno delujoč računalnik, ki je kot nov. Poleg izjemne kakovosti v naši trgovini z računalniki nudimo velik prihranek pri denarju, saj so takšni rabljeni osebni računalniki iz poslovne linije na voljo po veliko ugodnejši ceni kot novi in zato primerni za vsak žep.

Osebni računalniki in prenosniki priznanih blagovnih znamk

V podjetju BBT se zavedamo, da nas lahko samo poštenost do strank, resnica ter kvalitetni osebni računalniki ter prenosniki pripeljejo do zadovoljstva naših strank, ki se bodo z veseljem vračale v našo trgovino z računalniki. Na voljo so vam priznane blagovne znamk računalnikov HP, Dell in Lenovo, ki imajo zaradi velikih serij izdelave kvaliteto, manj serijskih napak, komponente pa so standardne in dobro funkcionalno usklajene. Prepričani smo, da boste z delovanjem naših osebnih računalnikov izjemno zadovoljni, prav tako pa tudi s ceno. Nudimo vam veliko izbiro artiklov, garancijo in lasten servis ter, v kolikor z našo opremo niste zadovoljni, možnost vračila opreme v 15-ih dneh od nakupa. V kolikor vas zanima več o naši ponudbi, se oglasite v naši trgovini z računalniki ali pa si oglejte akcije računalnikov na naši spletni strani. Mi smo pravi naslov za rabljene poslovne osebne računalnike in prenosnike.