Poceni prenosnik - rabljen ali novPoceni prenosniki in računalniki so lahko tudi rabljeni

Prenosniki oz. prenosni računalniki so postali nepogrešljivi pripomoček tako v pisarnah kot tudi doma, saj imajo v primerjavi s stacionarnimi računalniki številne prednosti. Prenosnik pogosto radi vzamemo s seboj, na primer ko gremo stran od delovne ali domače mize. Z razvojem brezžičnih wi-fi omrežij in mobilnih podatkovnih komunikacij se je v zadnjih letih mogoče na splet povezati praktično kjerkoli. Tako imamo pomembne informacije ves čas na dosegu roke.


Za enostavna opravila, kot so brskanje po internetu, pregledovanje elektronske pošte, pisanje dopisov, urejanje tabel, plačevanje računov ali gledanje filmov, pa ne potrebujete novega računalnika ali prenosnika. Povsem zadostuje rabljeni računalnik, ki pa naj bo kakovosten. V podjetju BBT d.o.o., kjer je prodaja rabljenih računalnikov glavna dejavnost, so vam na voljo rabljeni, kakovostni in poceni prenosniki oziroma prenosni računalniki, seveda pa so v ponudbi tudi navadni računalniki.

Prodaja rabljenih računalnikov - poceni prenosniki in računalniki v Brown Bear Team (BBT)

Prodaja rabljenih računalnikov je v podjetju Brown Bear Team (BBT) osnovna dejavnost že 10 let. Smo med vodilnimi na trgu in ponosni smo na naše znanje in visoke kriterije pri izbiri in nakupu rabljenih računalnikov. Ker želimo, da so naše stranke z nakupom zadovoljne, imajo naši poceni prenosniki in računalniki nadpovprečno kakovostne komponente, izdelani pa so iz trpežnejših materialov. Zaradi odgovornosti do kupcev namreč nabavljamo izključno opremo tipa A kakovosti.


Slovimo tudi po zanesljivosti in zagotavljamo vam, da boste iz naših rok prejeli prav tisto, za kar smo se dogovorili. Med našimi zadovoljnimi kupci so že vrsto let velika slovenska podjetja, številne družbe in šole.


Poleg računalnikov pa boste v naši ponudbi našli tudi delovne postaje, monitorje in komponente, kot so grafične kartice in trdi diski. Prav tako ne gre brez obvezne opreme, kot je polnilec za prenosnik.

Poceni rabljeni prenosniki in računalniki - vredni nakupa

Prodaja rabljenih prenosnikov oz. računalnikov v našem podjetju prinaša več prednosti. Za razumno in sprejemljivo ceno boste dobili vrhunski računalnik, za katerega zagotavljamo vsaj tri leta življenjske dobe. Vsa oprema je skrbno pregledana, zato imajo naši poceni rabljeni računalniki in prenosni računalniki oziroma prenosniki brezhibno in tudi navzven lepo ohranjeno opremo. To velja tudi za dodatno opremo, kamor denimo sodi polnilec za prenosnik.


Poleg tega je prodaja rabljenih računalnikov okolju prijazna. Zlasti okoljsko osveščeni ljudje naj pred nakupom računalnika zato pomislijo, ali res potrebujejo novega.

Na naši spletni strani vas čakajo rabljeni, a kakovostni in predvsem poceni prenosni računalniki oziroma prenosniki.

Brown Bear Team (BBT) | Poceni prenosniki, poceni računalniki, poceni prenosni računalniki, polnilec za prenosnik, prodaja rabljenih računalnikov - povezave do naše spletne strani: