Servis računalniške opreme - Servis računalnikov za naše kupce

Servis računalnikov v BBTSmo distributer za tovarniško obnovljeno rabljeno računalniško opremo priznanih blagovnih znamk. V nasprotju z nakupom rabljene računalniške opreme pri zasebniku preko oglasnika, vam mi prodamo dobro pregledano, testirano opremo z garancijo. In ker se zavedamo pomembnosti poprodajnih storitev, vam v garancijskem roku nudimo tudi kakovosten servis računalniške opreme. Servis računalnikov opravimo tudi v primeru okvare po preteku garancije. Enostavnejši računalniški servis lahko opravite tudi sami z nasveti preko telefona (manjše okvare, svetovanje pri nalaganju programske opreme). Za zahtevnejši računalniški servis pa smo vam na voljo na naši lokaciji. Imamo večletne izkušnje pri prodaji in servisu opreme, zato vam lahko tudi strokovno svetujemo pri izbiri primernih računalnikov za vaše podjetje.

Servis računalniške opreme - Računalniški servis za nemoteno poslovanje

Kljub vedno večji poslovni odvisnosti od delovnih sredstev, kot so računalniki in monitorji, v podjetjih velikokrat pozabimo na reden servis računalniške opreme. V večini proizvodnih podjetij se skrbno planirajo redni vzdrževalni posegi na delovnih sredstvih, medtem, ko se servis računalnikov izvaja občasno in predvsem po potrebi. Običajno opravimo prvi servis računalniške opreme šele ob okvari. In čeprav je večina poslovnih podatkov danes shranjena v skupnih bazah podatkov in ne na lokalnih računalnikih, je količina potencialno izgubljenih podatkov ob okvari posameznega računalnika še vedno občutna. Toliko bolj to velja za majhna podjetja z manjšim številom zaposlenih in torej manjšim številom računalnikov. A tudi takojšen servis računalnikov in servis računalniške opreme ne more vedno rešiti podatkov, zato priporočamo, da redno vzdržujete programsko in strojno opremo vaših računalnikov ter shranjujete kopije podatkov na zunanjih medijih.

Servis računalniške opreme - Komponente za nadgradnjo vašega računalnika

Kakovosten servis opreme zagotavljajo strokovno osebje in primerni rezervni deli. Kot specializiran prodajalec za rabljeno računalniško opremo, je tudi naš računalniški servis dobro založen z originalnimi rezervnimi komponentami za računalnike iz našega prodajnega programa. Posamezne komponente imajo tako kot rabljena računalniška oprema vsaj 6-mesečno garancijo. Pozanimajte se za možnost servisa vaših računalnikov!

BROWN BEAR TEAM d.o.o. | Računalniški servis, servis računalnikov - povezave do naše spletne strani: