Prenosni računalniki HP iz poslovne linije

V podjetju BBT (s polnim imenom Brown Bear Team d.o.o.) se ukvarjamo s prodajo rabljenih poslovnih prenosnih računalikov HP ter ostalih priznanih blagovnih znamk za fizične in pravne osebe. Poslovni prenosni računalniki HP so v primerjavi s prenosnimi računalniki HP iz trgovine veliko bolj zmogljivi in imajo daljšo življenjsko dobo. Ker gre v osnovi za rabljene računalnike, vam v naših akcijah prenosnih računalnikov lahko zagotavljamo odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Vse rabljene prenosne računalnike HP dobimo izključno iz podjetij v tujini, kjer morajo redno zamenjati računalnike, obenem pa so le-ti pregledani, očiščeni, imajo naložen operacijski sistem in so dobavljivi takoj. Kljub velikemu prihranku dobite v roke prenosni računalnik HP A kvalitete in prepričani smo, da boste z našimi poceni prenosnimi računalniki izjemno zadovoljni. Poleg prenosnih računalnikov HP v akcijah nudimo tudi prenosne računalnike Dell, Lenovo in ostale kvalitetne znamke ter tudi delovne postaje s procesorji Xeon za bolj zahtevne uporabnike.

Prenosni računalniki HP - razlika med poslovno in široko potrošnjo linijo

Verjetno niste vedeli, da se vsi proizvajalci prenosnih računalnikov (HP, Lenovo, Dell) odločajo za prodajo različnih prenosnih računalnikov, predvsem zaradi različnih cen, saj želijo, da bi dosegli čim večje število kupcev. Zaradi tega imajo v ponudbi prenosne računalnike iz poslovne linije ter široke potrošnje. Prenosni računalniki HP iz poslovne linije so namenjeni poslovnim uporabnikom in izdelani za veliko bolj intenzivno ter dolgotrajno rabo, saj je pričakovana življenjska doba poslovnih prenosnikov 3x višja kot pri prenosnikih iz široke potrošnje. Načeloma so poslovni prenosni računalniki HP 3x do 4x dražji in jih zato le redko najdemo na trgovskih policah, saj večino opreme kupijo podjetja, ki želijo stabilno delovanje svoje opreme. Prenosni računalniki HP široke potrošnje so v primerjavi s poslovno linijo nižjega kakovostnejšega razreda, imajo krajšo življenjsko dobo, odstotek reklamacij pa je velik. So relativno poceni, a mora proizvajalec vgraditi komponente nizke kvalitete. Prenosni računalniki HP iz široke potrošnje so resda privlačnega zunanjega videza, a neprimerna za resno delo na računalniku.

Prenosni računalnik i5prenosni računalniki akcija

Prenosni računalniki HP - zanesljiv izvor in A kvaliteta

Vsak naš obnovljeni prenosni računalnik (HP, Dell, Lenovo), ki ga odkupimo od velikih podjetih v tujini, je testiran po posebnih postopkih, pregledan in fizično očiščen, obenem pa so zamenjani vsi poškodovani deli, zato dobite v roke res odličen, kot nov prenosni računalnik. Vsi prenosni računalniki v naših akcijah - od prenosnih računalnikov s procesorjem Intel Core i5 do zmogljivejših - so A kakovosti, kar pomeni, da dobite poceni prenosni računalnik izjemne kvalitete, tehnično brezhiben, z zaslonom brez prask in odrgnin. Vsi računalniki so posesani in spihani, zato nimajo težav s pregrevanjem. V kolikor imate glede poceni prenosnih računalnikov kakršnokoli vprašanje, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali pri vaši odločitvi, odgovorili na vprašanja in vam svetovali pri izbiri računalnika.

Akcija prenosnih računalnikov v podjetju BBT

V podjetju BBT nudimo našim strankam ugodne akcije prenosnih računalikov priznanih blagovnih znamk in prepričani smo, da bo vsak našel primeren prenosnik zase. Zagotavljamo visoko kvaliteto, nizko ceno, veliko izbiro artiklov, med katerimi je izredno priljubljen prenosni računalnik s procesorjem Intel Core i5, obenem pa so vse baterije testirane in imajo garancijo. Vsi prenosni računalniki HP in ostale znamke imajo prednaložen NOD32 antivirus, tako da so prenosniki pripravljeni na takojšnjo uporabo. Imamo lasten, hitro odziven servis ter smo prijazni in pošteni, zato nudimo nakup brez tveganja, saj lahko vso opremo vrnete v roku 15 dni. Obiščite nas v naši prodajalni v Trzinu in ali si oglejte akcije prenosnih računalnikov na spletu.