Namizni računalniki, prenosniki in delovne postaje

BBT, s polnim imenom Brown Bear Team d.o.o., je slovensko podjetje, ki se ukvarja s prodajo obnovljenih računalnikov iz poslovne linije - vse od prenosnih do namiznih računalnikov in delovnih postaj. Vsak kvaliteten proizvajalec računalnikov proizvaja opremo v dveh linijah:

  1. poslovni, ki je veliko bolj zmogljiva, ima daljšo življenjsko dobo in je dražja, saj je namenjena za intenzivnejšo rabo ter
  2. široko potrošni liniji, ki je namenjena za splošno uporabo, je cenejša, namizni računalniki pa so manj zmogljivi in imajo krajšo življenjsko dobo.

V našem podjetju se ukvarjamo z obnavljanjem rabljenih namiznih računalnikov in prenosnikov iz poslovne linije, ki jih pregledamo, popravimo in očistimo ter ponudimo kvalitetne namizne računalnike po ceni, ki je dostopna vsem. Nudimo pestro izbiro priznanih znamk od HP namiznih računalnikov in prenosnikov s procesorjem Intel Core i7 in i5 do Dell namiznih računalnikov, ki jih lahko najdete v akcijah na naši spletni strani. Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o kvaliteti namiznih računalnikov.

Namizni računalniki imajo v našem podjetju zanesljiv izvor

Kvalitetni namizni računalniki priznanih znamk so kakovostni računalniki, ki imajo temu primerno ceno. V kolikor si želite namizni računalnik, pa ne veste, ali bi za kvaliteto odšteli toliko denarja, imamo rešitev za vas. Naši obnovljeni namizni računalniki iz poslovne linije predstavljajo idealno razmerje med kvaliteto in ceno. Vsi naši namizni računalniki so rabljeni, a to ne pomeni, da dobite star in počasen računalnik. Namizni računalniki v naši trgovini so bili v krajši rabi izključno v velikih podjetjih v tujini, ki redno menjajo računalniško opremo. Naše podjetje prevzame tovrstne namizne računalnike in prenosnike priznanih blagovnih znamk, kot so HP, Dell, Lenovo in Detz, jih testira po posebnih postopkih, pregleda in fizično očisti ter morebitne poškodovane dele zamenja z novimi. Tako dobimo kvalitetne namizne računalnike, ki zagotavljajo brezskrben nakup in uporabo.

namizni računalniki hpnamizni računalnik akcija

Namizni računalniki A kakovosti

Namizni računalniki HP in ostale kvalitetne znamke imajo zaradi velikih serij izdelave manj sistemskih napak, obenem pa znanje in ugled proizvajalca zagotavljajo kvalitetno, tiho in stabilno delovanje. Naši rabljeni poslovni računalniki so vsi A kakovosti, kar v praksi pomeni, da so popolnoma brezhibni, brez prask, odrgnin in madežev. Obnovljeni namizni računalniki so posesani in spihani, tako da ne boste imeli nobenih težav s pregrevanjem. V akcijah namiznih računalnikov lahko včasih zasledite oznako A-, kar pomeni, da pri testiranju namiznih računalnikov katerega od kosov opreme ne uvrstimo v razred A, po večini gre za manjše praskice ali madeže, ki veljajo za lepotno napako in ne poslabšajo delovanja opreme. Večina ljudi teh drobnih napak niti ne bi opazila, a resnica in poštenost sta naši prioriteti in verjamemo, da nam tudi zato zaupa toliko kupcev.

Akcije prenosnikov in namiznih računalnikov - ugodne cene

V podjetju BBT za vse obnovljene namizne računalnike nudimo ugodne akcije, ki jih najdete na naši spletni strani. Izbirate lahko med različnimi modeli namiznih računalnikov, obenem pa nudimo tudi kvalitetne prenosnike s procesorjem Intel Core i5 in i7. Poleg prodaje namiznih računalnikov v naših akcijah imamo tudi lasten, hitro odziven servis, ki zagotavlja kakovostne storitve. Dodaten nakup opreacijskega sistema pri namiznih računalnikih ni potreben, saj so vsi opremljeni z licenčnimi nalepkami. Odvisno od posameznega tipa opreme pa nudimo tudi 12 mesecev garancije. Če pa ob nakupu namiznih računalnikov z našo opremo niste zadovoljni, nam lahko le-te vrnete v 15-ih dneh od nakupa. V kolikor imate glede naših obnovljenih poslovnih namiznih računalnikov in prenosnikov kakršnokoli vprašanje, nas kontaktirajte ali pa nas obiščite v našem podjetju. Prepričani smo, da vas bosta kvaliteta naše opreme in ugodna cena navdušili. Več nahttp://www.bbt.si/