Refurbished prenosnik HP – prava izbira za vas!

Refurbished prenosniki so tovarniško obnovljeni, torej gre za tiste, ki so bili iz različnih razlogov vrnjeni proizvajalcu, ta pa jih je nato pregledal, popravil in jih – seveda z veljavno garancijo ponovno poslal v prodajo. Refurbished prenosniki tako uporabniku prinašajo ogromno prednosti, poleg tega pa vsebujejo povsem nove oziroma nerabljene komponente. Ker se ne prodajajo kot novi, so uporabnikom na voljo po še posebej ugodni ceni. Refurbished prenosniki HP in drugi so idealni za poslovno rabo, saj so zaradi vgrajenih novih komponent zelo kvalitetni in zmogljivi. Med refurbished prenosniki se pogosto znajdejo razstavni eksponati in tisti modeli laptopov, ki so bili zaradi novejših modelov na trgu izrinjeni iz priljubljenosti. Ker jih prodajalec zares natančno pregleda in zamenja komponente, kot so ohišje, baterija, ekran in druge, so refurbished prenosniki HP prav toliko zmogljivi in kvalitetni, kot so novi. Prestati morajo namreč teste, zato bodočemu uporabniku ni potrebno skrbeti glede kakovosti delovanja. Refurbished prenosniki so vrnjeni v prodajo šele takrat, ko so prestali vse teste, zato se praktično ne more zgoditi, da bi uporabnik dobil nedelujoč sistem.

prenosnik za poslovno rabo

Katere so glavne prednosti nakupa refurbished prenosnika?

Pri refurbished prenosnikih gre za zanesljiv izvor, kar pomeni, da so laptopi priznanih proizvajalcev, kot je HP. Računalniki priznanih blagovnih znamk (HP, DELL, LENOVO...), imajo zaradi velikih serij izdelave, znanja in ugleda proizvajalca veliko manj sistemskih napak, predvsem pa so vgrajene komponente standardne in dobro funkcionalno usklajene. Naprava ima stabilno in tiho delovanje, nadomestni deli pa so v primeru potrebe po menjavi vedno dobavljivi. Zaradi obnove so refurbished prenosniki v primerjavi z novimi zelo poceni, zato si jih uporabniki mnogokrat omislijo za poslovno rabo. Zaradi bolj vzdržljivih komponent ima refurbished prenosnik dolgo življenjsko dobo, kar pomeni, da bo delo na njem potekalo nemoteno še nekaj let. HP ima v poslovni liniji na voljo kar nekaj zvenečih modelov, kot so EliteBook, Zbook in Folio. Omenjeni nam v računalniških trgovinah niso na voljo, saj so namenjeni poslovni rabi, če pa so obnovljeni, si jih lahko privoščimo tudi sami. Ne glede na to, da so rabljeni, v primerjavi s tistimi iz široko-potrošne linije delujejo bolj kvalitetno in imajo daljšo življenjsko dobo.

Idealni za zahtevnejše uporabnike

Refurbished prenosniki HP in drugi so prava izbira za zahtevnejše uporabnike, ki potrebujejo zares zmogljive naprave. Z nakupom refurbished prenosnika hitro prihranimo denar, vendar pa ne na račun kakovosti! Oprema iz poslovne linije je zagotovilo za višjo kakovost in vsaj 3-krat daljšo življenjsko dobo kot pri opremi, ki jo lahko kupimo v računalniških trgovinah ali na spletu. Vsi računalniki, prenosniki in delovne postaje so opremljeni z licenčnimi nalepkami, ki omogočajo ponovno legalno namestitev operacijskega sistema brez dodatnih stroškov. Prihranek znaša od 250 pa vse tja do 500 € ali celo več!

kvalitetni prenosniki

Previdnost pri nakupu refurbished prenosnikov

Zagotovo ste tudi sami opazili, da je prodajalcev računalnikov na trgu čedalje več. To pomeni, da pri izbiri pravega obstaja veliko tveganje. Slaba fizična ohranjenost naprave in starejši modeli so znak za preplah. V podjetju BBT vam nudimo samo najbolj kvalitetne prenosnike, ki bodo izpolnili pričakovanja še tako zahtevnih strank. Vse blago pri nas je iz poslovne linije in je pred prodajo natančno pregledano. Če torej iščete zmogljivo napravo z dolgo življenjsko dobo in bi želeli pri tem še prihraniti kakšen evro, preverite ponudbo, ki smo jo za vas pripravili v podjetju BBT. Razmerje med kakovostjo in ceno je odlično, izbirate pa lahko med številnimi modeli priznanih proizvajalcev. Pri nakupu vam bomo z veseljem svetovali in vam pomagali izbrati pravo napravo.

PREVERITE PONUDBO KVALITETNIH PRENOSNIKOV