Namizni računalnik - akcija

Brown Bear Team (BBT) je za vas pripravil ugodne ponudbe namiznih računalnikov v akciji.

Namizni računalnik v akcijiNamizni računalniki

Namizni računalnik je dandanes skoraj obvezna oprema vsakega gospodinjstva, saj si je življenje brez računalnika težko predstavljati. Namizni računalniki niso namenjeni izključno delu in učenju, omogočajo nam tudi hiter skok v spletno banko, uporabo socialnih omrežij, igranje računalniških iger, vodenje gospodinjstva ter pomenijo enostaven dostop do informacij.


Ločimo med prenosnimi in namiznimi računalniki, pri čemer je namizni računalnik stacionarna enota, ki je ni mogoče prenašati, medtem ko je prenosnik manjši, lažji in lahko prenosljiv. Katerega izbrati, je odvisno od vas, zato je pred nakupom dobro premisliti, kakšne so naše potrebe in kdo vse bo računalnik uporabljal.


Brown Bear Team (BBT) ponuja različne rabljene namizne računalnike v akciji, zato boste med ponudbo gotovo našli primeren računalnik tudi zase.

Prenosniki HP in prenosniki Toshiba

Med našo ponudbo so tudi prenosniki HP in prenosniki Toshiba.


Prenosniki HP

Prenosniki HP so kvalitetni in zmogljivi računalniki, različnega cenovnega razreda in namenjeni različnim uporabnikom. HP-jeve prenosnike odlikuje visoka funkcionalnost in so odlični za predvajanje filmov, glasbe in fotografij, zaradi visoke zmogljivosti pa so primerni tudi za zahtevnejše računalniške igrice. HP nudi tudi prenosnike, prilagojene potrebam zahtevnejšega dela z računalnikom. Imajo vzdržljivo baterijo in jih je mogoče uporabljati praktično povsod - tako za službene kot za osebne potrebe.
Preverite našo ponudbo Prenosniki HP v akciji.

Prenosniki Toshiba

Prenosniki Toshiba ponujajo moč, prenosljivost in kvaliteto po ugodni ceni. Izbirate lahko med več prenosniki Toshiba, različnih zmogljivosti, cen in oblik. Toshibovi računalniki so primerni za študente, družine in manjša podjetja, ki zahtevajo dober računalnik, s katerim ostanejo povezani in produktivni.


Prenosniki Toshiba so zmogljivi in prenosni ter zadovoljijo vse potrebe gamerskih navdušencev in drugih uporabnikov po dostopni ceni.

Akcija namiznih računalnikov

Vabimo vas, da preverite našo ponudbo namiznih računalnikov v akciji. Pri nakupu svetujemo, da upoštevate sledeča navodila: namizni računalnik, ki ga bo uporabljala celotna družina, naj ima dovolj močan dvojedrni procesor, ki podpira tudi Windows 7 (Core 2 Duo ali Core 2 Quad) in dovolj velik delovni pomnilnik RAM (2 GB). V primeru, da je vaš namen uporaba brezžične tehnologije, potem priporočamo kartico za brezžične povezave (wireless), v nasprotnem primeru zadostuje ethernet kartica.


V primeru vprašanj se lahko obrnete na naše svetovalce, ki vam bodo z veseljem pomagali pri nakupu namiznega računalnika ali prenosnika.

Brown Bear Team (BBT) | Namizni računalniki, namizni računalniki akcija, prenosniki HP, prenosniki Toshiba - povezave do naše spletne strani: