Prenosni računalniki poslovne linije v akciji

Izbrati prenosni računalnik, ki bo ustrezal vsem vašim zahtevam, delal dolgo in dobro ter bil po možnosti še v akciji, je zahtevna naloga. V upanju, da bi dobili največ za svoj denar in se ne opekli pri rabljeni opremi, lahko izgubite veliko časa in živcev. Ko iščete ugoden računalnik, se ozrite na ponudbo obnovljenih računalnikov iz poslovne linije. Te so veliko bolj kvalitetni in dolgoročno cenejši. Te dni pri BBT poteka za različne modele prenosnih računalnikov akcija, tako da jih lahko dobite po še bolj prijaznih cenah.

prenosni računalnikPoslovni prenosni računalnik

Zakaj izbrati prenosni računalnik iz poslovne linije

Večina uporabnikov oz. iskalcev novega računalnika se sploh ne zaveda, da obstajata dve liniji kakovosti. Prva je poslovna linija, druga pa široko-potrošna. Slednja je tista, ki jo najdete na spletu in v trgovinah. A takšni računalniki imajo za voljo nižje cene vgrajene komponente nižje kakovosti, narejeni pa so predvsem za domačo uporabo.

Kvaliteta poslovnih računalnikov je neprimerljivo višja od tistih iz splošne prodaje. Na ta račun bo boljša uporabniška izkušnja in pa tudi njegova življenjska doba. Prenosni računalnik poslovne linije deluje hitro, tiho in zelo stabilno. Njihova ohišja so močnejša, materiali najvišje kakovosti, ekrani so matirani, baterije pa bolj vzdržljive. Ker so namenjeni delu v podjetjih, njihova celotna izdelava stremi k temu, da delujejo dlje in so prilagojeni tudi za delo na terenu. Zaradi daljše življenjske dobe z nakupom poslovnega računalnika vedno prihranite denar. Tak računalnik bo zagotovo delal še vsaj 5-6 let po nakupu, veliko manjša pa je tudi verjetnost okvare.

Kaj so obnovljeni prenosni računalniki

Obnovljeni prenosni računalnik ne pomeni istega kot rabljen računalnik. Razlika je v zunanjem videzu opreme. Obnovljeni računalniki so kot novi, rabljeni pa imajo sledove uporabe. Kar je najbolj pomembno, da z nakupom obnovljenega prenosnega računalnika pri BBT dobite praktično enako kvaliteto kot pri novem računalniku, le da občutno ceneje. Dolgoročno se vam tak nakup veliko bolj splača kot prenosni računalnik iz široke potrošnje, ki je slučajno v akciji. Nakup obnovljenega poslovnega prenosnika je optimalna izbira, saj po ugodni ceni dobite vse prednosti poslovne kakovosti. Pri vseh modelih je možna tudi nadgradnja RAM-a in diskov.

Garancija zagotovljena

Koliko lahko prihranite z nakupom obnovljenega prenosnega računalnika

Za obnovljeni prenosni računalnik je cena do kar 70 % nižja od novega poslovnega prenosnika z istimi karakteristikami. To pomeni, da še vedno dobite odličen računalnik, ki je resnično kot nov, a toliko bolj ugodno, da si na račun prihranka lahko privoščite še kakšno izboljšavo ali dodatno opremo. Če bi izbrani poslovni računalnik primerjali s prenosnikom iz široke potrošnje, se prihranki gibajo med 250 in 450 evri, odvisno od velikosti ekrana. V vsakem primeru torej izjemna cena prenosnega računalnika, da ga dobite še bolj ugodno pa poskrbi akcija na naši spletni strani.

Prenosni računalnik ugodno dobite pri BBT

V podjetju Brown Bear Team smo največji slovenski ponudnik poslovnih prenosnih računalnikov. Na zalogi imamo vedno več kot tisoč kosov opreme. Karkoli najdete na naši spletni strani, je na zalogi in na voljo takoj. To velja tudi za prenosne računalnike v akciji. Vsa naša oprema je brezhibna, saj prodajamo le računalnike kakovosti A, odlično ohranjene. Tako ste lahko prepričani, da gre za nakup brez tveganja, saj smo opremo testirali in temeljito pregledali. Pri prenosnikih testiramo tudi baterijo in zagotavljamo, da dela vsaj dve uri in pol. Serijsko nudimo 12-mesečno garancijo, z doplačilom pa jo lahko podaljšate na 24 mesecev. Da bo uporaba prenosnega računalnika varna, smo vam že naložili NOD 32 antivirus, ki ima veljavno licenco še pol leta. Poleg vsega naštetega vam v primeru težav nudimo še hiter servis, ki je cenovno ugoden in 95 % težav reši v roku 48 ur. Imamo torej vse potrebno za vaše zaupanje, zato še danes poiščite svoj novi prenosni računalnik in ujemite kakšno posebno akcijo.