HP prenosniki - cenovno ugodni in kvalitetni računalniki

Ali ste vedeli, da HP in drugi proizvajalci proizvajajo prenosnike v dveh linijah - poslovni in širokopotrošni? Široko-potrošna linija HP prenosnikov je namenjena prodaji v trgovinah, cene se gibljejo med 350 - 600 EUR, takšni računalniki pa so predvsem privlačnega videza. Poslovna linija HP prenosnikov je namenjena zahtevnejšim uporabnikom oziroma vsakodnevni rabi. Ker je kakovost te linije bistveno višja, tovrstnih kvalitetnih računalnikov ne najdemo na trgovskih policah. Kako torej prihraniti pri nakupu zmogljivega prenosnika? Rešitev je v obnovi. Z obnovo rabljenih HP prenosnikov, ki so del poslovne linije, si uporabnik po ugodni ceni zagotovi kvalitetnejši in bolj zmogljiv prenosnik z SSD diskom. Osnovna razlika je predvsem v kakovosti uporabljenih materialov in sestavnih elementov. Uporaba opreme, ki je del poslovne linije je zagotovilo za višjo kakovost in vsaj 3-krat daljšo življenjsko dobo, kot pri opremi, ki jo je mogoče kupiti v računalniških trgovinah.

Katere so prednosti nakupa obnovljenega računalnika iz poslovne linije?

HP prenosniki v široko-potrošni liniji so nižjega kakovostnega razreda in imajo posledično tudi krajšo življenjsko dobo (zgolj 2-3 leta). Ker so takšni prenosniki sorazmerno ugodni, so uporabnikom zlahka dosegljivi, vendar pa jih spremlja visok odstotek reklamacij. Proizvajalec, ki želi uporabniku zagotoviti ugodno ceno, mora namreč za proizvodnjo uporabljati komponente nizke kvalitete. V namen uporabe naprave za bolj resno delo je zato smiselno kupiti obnovljen HP prenosnik iz poslovne linije, ki bo deloval vsaj še 4 -6 let po nakupu, poleg tega pa bo uporabnik pri samem nakupu prihranil od 250 pa vse tja do 500 EUR. Obnovljeni HP prenosniki so fizično odlično ohranjeni, očiščeni, pregledani in testirani, naložen pa imajo profesionalni protivirusni program. Poleg tega je nakup obnovljenega HP prenosnika zelo ugoden.

ugodni prenosnikiprenosniki z SSD diskom

Pri ugodnem nakupu zagotovljeni tudi varnost in garancija

V podjetju BBT se ukvarjamo s prodajo in najemom računalniške opreme, poudarek pa dajemo na prodajo ugodnih prenosnikov različnih proizvajalcev, vključno s HP prenosnikis SSD diskom in i5 procesorjem. Pri nas je zaupanje vedno na prvem mestu, zato smo pošteni, odkriti, uporabniku povemo resnico, mu svetujemo korektno in nikakor ne v škodo. Vse to dokazuje tudi dejstvo, da je nakup brez tveganja, saj omogočamo možnost vračila v roku 15 dni od datuma nakupa, uporabniku pa pripada še garancija, ki traja 12 mesecev. Vso blago je iz poslovne linije ter je namenjeno vsem, ki si želijo višje kakovosti in daljše življenjske dobe naprave. Oprema, ki je objavljena na naši spletni strani, je na zalogi, zato lahko kupljen računalnik odnesete takoj po nakupu.

VEČ O NAMIZNIH RAČUNALNIKIH

Katere so glavne razlike med poslovno in široko-potrošno linijo?

Razlike opazimo ne le v kakovosti uporabljenih materialov in sestavnih elementov, temveč tudi v samem ohišju, ekranu, bateriji, hladilnem sistemu, tipkovnici in priklopni postaji. Kot primer vzemimo HP prenosnike. Razlike med obema linijama so hitro opazne pri izdelavi ohišja (naprave iz poslovne linije imajo robustnejše in trpežno ohišje). V poslovni liniji HP in drugih prenosnikov so ekrani mat, zato slika ostane nepopačena tudi ob spremenjenih pogojih svetlobe. Baterije zdržijo dalj časa, hladilni sistem je boljši in močnejši, tipkovnice pa prenesejo 3× več klikov kot pri prenosnikih iz široko-potrošne linije. Za opravila, ki jih uporabnik vsakodnevno opravlja v pisarni, potrebuje dovolj hiter prenosni računalnik, vendar pa si uporabnik želi tudi pazljivega ravnanja z denarjem, kar pomeni, da prične iskati najbolj ugodno možnost. Menjava naprave, kot je računalnik, je lahko zajeten strošek, ki obremeni denarnico uporabnika, a k sreči obstaja rešitev, kot je obnova naprave iz poslovne linije. V podjetju BBT vam bomo z velikim veseljem odgovorili na zastavljena vprašanja.