Rabljeni namizni računalnikRabljeni namizni osebni računalniki

Medtem ko se neprofitne organizacije vztrajno držijo svojih namiznih računalnikov, nekatera podjetja menjajo dobro ohranjene računalnike po 3-4 letih uporabe za nove. Čeprav je tak rabljen namizni računalnik zastarel za potrebe določenega podjetja, pa vsekakor to ne pomeni, da ti rabljeni namizni računalniki niso več uporabni za vas ali vaše podjetje. Predvsem to ne velja za rabljen namizni računalnik, čigar komponente so bile skrbno pregledane in po potrebi posodobljene z zmogljivejšemi. Ponujamo vam bogato izbiro rabljenih namiznih osebnih računalnikov.

Zakaj naj bi bili rabljeni namizni osebni računalniki boljši od novih namiznih računalnikov?

Rabljen namizni računalnik je privlačnejši nakup od novega osebnega računalnika iz treh razlogov:

  • ugodnejša cena
  • ob primerljivi kakovosti in zmogljivosti;
  • prijaznejše do okolja - namesto na odpadu je rabljen računalnik v uporabi;


Rabljeni namizni osebni računalniki zadovoljijo potrebam gospodinje, študenta ali poslovnega uporabnika. Pri izbiri primernega osebnega računalnika vam bomo znali svetovati na podlagi večletnih izkušenj.

Rabljeni namizni osebni računalniki - Ponudba

Na voljo so vam rabljeni namizni računalniki in druga računalniška oprema priznanih blagovnih znamk DELL, HP, Fujitsu Siemens, IBM, Lenovo in drugih. Osebni računalniki praviloma nimajo naloženega operacijskega sistema. Ob nakupu priložimo natančna navodila, kako se naloži operacijski sistem. Hkrati smo vam na voljo tudi po telefonu za podporo v primeru zapletov pri nalaganju sistema in gonilnikov. Vsi rabljeni namizni računalniki imajo 6-mesečno garancijo z možnostjo doplačila za enoletno garancijo. Rabljeni namizni računalniki se prodajajo brez miške, tipkovnice in kablov. V kolikor je omenjeni pribor na zalogi v času vašega nakupa, vam ga poklonimo brezplačno. Vsi naši rabljeni računalniki imajo tudi licenčne nalepke (COA) za operacijski sistem Windows. Licenčna nalepka vam pravzaprav pomeni resnično velik prihranek, saj je licenca za operacijski sistem že kupljena in je ni potrebno kupiti še enkrat - operacijski sistem Windows lahko v skladu z našimi navodili naložite legalno in brezplačno.

BROWN BEAR TEAM d.o.o. | Osebni računalniki, rabljena računalniška oprema - povezave do naše spletne strani: