Rabljeni monitorjiRačunalniški monitorji so ob nakupu računalnika pogosto velik strošek

Pri nakupu stacionarnega računalnika moramo upoštevati tudi nakup dodatne opreme, kot je miška, tipkovnica in ekran za računalnik. Predvsem računalniški monitorji lahko predstavljajo znaten delež skupnega stroška pri nakupu računalnika. Če kupujete nek cenejši računalniški sistem, bodo boljši in dražji računalniški monitorji lahko predstavljali tudi polovico celotnega zneska.


Če ne zahtevate ravno najvišje kakovosti, pa so računalniški monitorji danes cenovno že zelo dostopni. V različnih akcijskih ponudbah so lcd zasloni na voljo že za dobrih sto evrov. Pred nakupom pa je dobro vedeti, kaj vpliva na njihovo ceno.

Lcd zasloni - pred nakupom je dobro poznati nekaj tehničnih lastnosti

Računalniški monitorji so različnih kakovosti, od tega pa je odvisna tudi grafika slike. Ker lahko slaba grafika slike slabo vpliva na naše oči, je pomembno, da kupite kakovosten ekran za računalnik. Tako boste lahko brezskrbno uživali v odlični grafiki in jo z veseljem uporabljali. Velikost zaslona pa je popolnoma odvisna od vaše izbire oziroma od tega, za kaj boste računalnikom uporabljali. Za vsakdanjo rabo je dovolj 17-palični ekran za računalnik, nekoliko večji zaslon pa bo prišel prav, če potrebujete večje namizje ali poganjate več programov hkrati.


Če se zavedamo, kaj pomenijo te tehnične lastnosti, nam to lahko precej olajša izbiro. Poleg tega nam bo hitreje jasno, ali je nek ekran za računalnik vreden cene, za katero nam ga ponujajo. V podjetju BBT d.o.o. pa so vam po ugodnih cenah na voljo tudi rabljeni računalniški monitorji.

BBT d.o.o. - cenovno ugodni rabljeni računalniški monitorji

V podjetju BBT d.o.o. se ukvarjamo s prodajo rabljenih računalnikov in računalniške opreme. Med njimi so tudi rabljeni računalniški monitorji vrhunske kakovosti, saj stremimo k temu, da je naša računalniška oprema izključno tipa A kakovosti. Vsi rabljeni računalniški monitorji so skrbno pregledani in testirani, po potrebi so poškodovani deli tudi zamenjani z novimi. Nudimo vam 19-, 22- in 24-palčni ekran za računalnik, pa tudi 15-palčni računalniški monitorji touch. Ti lcd zasloni odbijajo prah, kemikalije, umazanijo in tekočino. Čistost zaslona je od 88- do 92-odstotna.

Hkrati vam nudimo tudi pomoč in svetovanje pri izbiri ali tehničnih vprašanjih. Vabljeni na našo spletno stran!

BBT d.o.o. | Rabljeni monitorji, monitor akcija, ekran za računalnik, rabljena računalniška oprema, lcd zasloni - povezave do naše spletne strani: